Με ειδικά στοιχήματα στο τζάμπολ του Final Four

Σήμερα ρίχνονται στη μάχη λοιπόν, στο στοίχημα Μπάσκετ  τα δύο ζευγάρια που έχουν προκύψει με στόχο όλων την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της Κυριακής. Η Εφές αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα την Αρμάνι. Φαβορί υπάρχουν, αλλά προτιμώ να ποντάρω σε ειδικά στοιχήματα όταν πρόκειται για αγώνες νοκ άουτ.

Για να ποντάρουμε σε ειδικά στοιχήματα χρειάζεται να βρούμε το λάθος κάποιων εταιρειών σε σχέση με τα στατιστικά και την απόδοση κάποιων παικτών, αλλά και τα ματσαρίσματα στον εκάστοτε αγώνα.

Χωρίς να χρονοτριβώ ξεκινάω από τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Εφές και την ΤΣΣΚΑ. Πρώτος στόχος ο Κρις Σίνγκλετον. Ο Αμερικανός θα αντιμετωπίσει ένα από τα μεγαλύτερα επιθετικά όπλα των Ρώσων, τον Τόρνικε Σενγκέλια. Είναι τρύπα στην άμυνα των Τούρκων και ο Ιτούδης οφείλει να τον σημαδέψει. Σε κάποιες στοιχηματικές το line στα φάουλ του είναι στο 2,5, όμως το βρίσκουμε και στο 1,5 σε απόδοση που μπορούμε να ποντάρουμε.

Στη δεύτερη μονομαχία της βραδιάς και στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αρμάνι, έχω εστιάσει στον Πάου Γκασόλ. Ελάχιστη η συμμετοχή του, λίγος χρόνος και μικρή συμβολή στο παιχνίδι της ομάδας. Ειδικά απέναντι στον Χάινς δεν ταιριάζει. Θα παίξει ίσως λίγο απέναντι στον Ταρτζέφσκι. Στο “5” θα αγωνιστούν κυρίως Ντέιβις και Οριόλα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά 

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed