Πρωτοβουλία της ΠΕΔΙΝ σε συνεργασία με Εφοπλιστές Κρουαζιέρας και Φορείς Ναυτιλίας για την επαναλειτουργία της κρουαζιέρας στα νησιά μας

H ΠΕΔ-ΙΝ σε συνεργασία με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας οργανώνουν τηλεδιάσκεψη με θέμα: “Προετοιμασία για την επαναλειτουργία της Κρουαζιέρας και την υποδοχή των πλοίων και των επιβατών”.
Την περίοδο αυτή γίνονται μεγάλες προσπάθειες για την επανέναρξη της Κρουαζιέρας και υπάρχει η ανάγκη κατάλληλης προετοιμασίας των λιμένων για την υποδοχή των πλοίων και των μεταφερόμενων με αυτά επιβατών. Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων κ. Αλέξανδρος Παρίσης ενημερώνει ότι η ΠΕΔ-ΙΝ σε συνεργασία με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας οργανώνουν τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή των Δημάρχων και των Προέδρων των Λιμενικών Ταμείων με θέματα:
-Την επαναλειτουργία της Κρουαζιέρας και τη διακίνηση των επιβατών στα ενδιαφέροντα της ευρύτερης περιοχής της πόλης.
-Την κατάλληλη προετοιμασία των λιμένων που διαχειρίζονται τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στην υποδοχή των πλοίων και των επιβατών, τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας-πρωτοκόλλων έναντι της πανδημίας.
Τ-α νέα μέτρα ελέγχου για τους επιβάτες που προέρχονται από χώρες Non Schengen και αφορούν τις διαδικασίες για entry/exit.
Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουνίου και ώρα 13:00 Από την πλευρά της Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας θα συμμετέχουν εκπρόσωποι εταιρειών Κρουαζιέρας που είναι μέλη της. Η συνάντηση είναι πολύ σημαντική για να συζητηθούν όλα τα θέματα που έχουν σχέση με την επαναλειτουργία της Κρουαζιέρας και την υποδοχή των πλοίων και των επιβατών.

Από το Γραφείο Τύπου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed