Η… επανάσταση ξεκίνησε από το Λιθόστρωτο, Νίκος Ανουσάκης και Μάκης Παπαναστασάτος θέλουν να γκρεμίσουν τον… Μιχαλατισμό

Δύο από τα πρόσωπα της παράταξης του Αλέξανδρου Παρίση, που τον τελευταίο καιρό μοιάζουν να είναι τα πιο ενεργά στην πολιτική ζωή του τόπου μας, σήμερα υπέγραψαν την προγραμματική σύμβαση για να γκρεμίσουν (εκλογικά) τον νυν Δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο.
Ο Νίκος Ανουσάκης και ο Μάκης Παπαναστασάτος (αμφότεροι έχουν διατελέσει πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς) σαν άλλοι… Κουρήδες που με την εφημερίδα «Αυριανή» ήθελαν να γκρεμίσουν τον Καραμαλισμό (και τα κατάφεραν τη δεκαετία του 1980) έτσι και κ.κ. Ανουσάκης και Παπαναστασάτος έχουν βάλει σκοπό ζωής να γκρεμίσουν τον Μιχαλατισμό. Βέβαια, ξέρουν και οι ίδιοι ότι είναι δύσκολο το έργο τους και θα πρέπει να βρεθούν και άλλοι υποστηρικτές στον δρόμο τους, ωστόσο πιστεύουν ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση της κυριαρχίας του Θεόφιλου. Οι δύο έμπειροι δικηγόροι σήκωσαν και επίσημα πλέον σήμερα το λάβαρο της επανάστασης και μένει να δούμε πως θα προχωρήσει πολιτικά αυτή η προσπάθεια.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed