Αδιαφορία ή εσκεμμένη κίνηση από κάτοικο της Κοινότητας Ριφίου να πετάξει σκουπίδια έξω από τους κάδους, παρά τις προειδοποιήσεις;

Αγαπητοί συγχωριανοί, οι παραπάνω φωτογραφίες απεικονίζουν την κατάσταση, που επικρατεί στο χωριό μας, δίπλα σε κάδους απορριμμάτων. Πριν δύο ημέρες έγιναν ενέργειες από εμένα προσωπικά, μετά από επικοινωνία με ιδιώτη (με τον ίδιο ιδιώτη), προς το τμήμα καθαριότητας του Δήμου μας, και το αρμόδιο κλιμάκιο ήρθε και πήρε μέσα από την αυλή του ένα αγροτικό φορτηγό γεμάτο σκουπίδια.
Σημειωτέον, τον είχα αποτρέψει να πετάξει τα σκουπίδια γύρω από τους κάδους. Σήμερα από τον ίδιο άνθρωπο, για τους λόγους τους δικούς του, δημιούργησε αυτή την εικόνα στο χωριό μας. Οι λόγοι μπορεί να είναι αδιαφορία, μπορεί να είναι εσκεμμένη κίνηση, μπορεί να είναι συνήθεια χρόνων, αλλά το αποτέλεσμα ίδιο. Το ζητούμενο δεν είναι να κατηγορήσω κάποιον συγχωριανό μου και γιαυτό δεν τον ονοματίζω προς το παρόν, το ζητούμενο είναι ότι ο επισκέπτης ή ο συγχωριανός ή οι κάτοικοι των γύρω κοινοτήτων, που αντικρύζουν αυτή την εικόνα να γνωρίζουν, οτι δεν ευθύνεται ούτε ο πρόεδρος της Κοινότητας, αλλά ούτε και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου. Ευθύνονται καθαρά τα τρία παραπάνω στοιχεία, που αναφέραμε. Και για να κλείσουμε αυτή την ανάρτηση, που είναι στενάχωρη για μένα, υπενθυμίζω το τηλέφωνο του Δήμου, που μπορεί να έρθει σε επικοινωνία οποιοσδήποτε ιδιώτης του χωριού μας, σε περίπτωση που θέλει να πετάξει όγκο σκουπιδιών. Το τηλέφωνο είναι 2671094288.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ριφίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed