Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Σωτηράγγελο Σπαθή

Με αφορμή τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Σωτηράγγελου Σπαθή πατέρα του προέδρου του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου, σε έκτακτη συνεδρίαση της ομόφωνα εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα
Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του ΔΣ του Επιμελητηρίου
Να εκπροσωπηθούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην κηδεία του εκλιπόντος.
Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια του Α΄ Αντιπροέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος.
Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΟΣ

Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, για την απώλεια του Σωτηράγγελου Σπαθή, στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σταύρο Σπαθή καθώς και στα αδέλφια του. Ευχόμεθα καλή δύναμη και η αγάπη του πάντα να τους προστατεύει.

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ.

Με αφορμή τον χαμό του πατέρα του Δημοτικού Συμβούλου Σταύρου Σπαθή, συνήλθε σήμερα Δευτέρα 07/ Ιούνιου 2021 το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου και ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου αποφασίζει ομόφωνα :
(α) να εκφράσει τη βαθιά θλίψη του και τα θερμά συλλυπητήρια του για τον χαμό του πατέρα του Δημοτικού Συμβούλου Σταύρου Σπαθή
(β) να παραστεί ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία
(γ) να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλληνίας και Ιθάκης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σταύρο Σπαθή και στην οικογένεια Σπαθή για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα Σωτηράγγελου Σπαθή.

Ο πρόεδρος
Γεράσιμος Τιμοθεάτος

Με ιδιαίτερη λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο Σωτηράγγελος Σπαθής. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Θερμά συλληπητήρια στα παιδιά του, την οικογένειά του και τους οικείους του.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed