Διαβίβαση και Προβολή Κοινωνικού Μηνύματος Δήμου Αργοστολίου

Σας κοινοποιούμε Κοινωνικό Μήνυμα του Δήμου μας που απευθύνεται στους συμπολίτες μας και αναφέρεται στην αδήριτη ανάγκη Εμβολιασμού των κατοίκων των νησιών μας προκειμένου, αφενός να θωρακιστεί η υγεία όλων μας αφετέρου να συμβάλλουμε ώστε τα νησιά μας να αποκτήσουν το μεγαλύτερο ποσοστό ανοσίας και να χαρακτηριστούν Πράσινα.
Τόσο η υγεία όσο και η τοπική μας οικονομία και ο τουρισμός εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το ποσοστό ανοσίας που θα επιτύχουμε. Εκφράζουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ και τα συγχαρητήριά μας στις κοινωνικές δομές του δήμου μας , ιδιαίτερα στην κοινωνική μας υπηρεσία για τον γενικό συντονισμό της παραγωγής και την επιμέλεια της, καθώς και:
Στον χορηγό της παραγωγής, Ανδρέα Δεμπόνο και τις συνεργάτιδες του ηλεκτρονικού περιοδικού-kefallonitis.com,( Δώρα Πανουσοπούλου-Έλλη Μαυραγάνη)
Στην Αντιπεριφέρεια Κεφαλληνιας –Ιθάκης και τον υπάλληλο Γεράσιμο Γασπαρινάτο
Στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Σάμης και την Ιουλία Δόριζα
Για τη συμβολή και συνεργασία.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία μας: Άννα Μαρία Πετρίδου, Μαρία Κουνάδη, Γεράσιμο Λιγνό, Βουτσινά Θωμά, Αλέκο Πεφάνη, Αλέξανδρο Χαλιώτη και Χρήστο Ράπτη. Με τη βεβαιότητα ότι θα έχουμε και τη δική σας Συνδρομή και Συμβολή παρακαλούμε να προβάλλετε το επισυναπτόμενο μήνυμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για όσο το δυνατόν μακρύτερο χρονικό διάστημα δύνασθε. Εκ των προτέρων σας Ευχαριστούμε

Ο Αντιδήμαρχος
Γεώργιος Τσιλιμιδός

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed