Ένα νέο ξενοδοχείο-στολίδι άνοιξε σήμερα τις πύλες του και περιμένει τον κόσμο, εγκαίνια του ELECTRA στα Σβορωνάτα του συμπατριώτη μας, Γεράσιμου Φωκά

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Δημητρίου τελέστηκαν σήμερα στα Σβορωνάτα τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου του συμπατριώτη μας, Γεράσιμου Φωκά, ιδιοκτήτη της αλυσίδας ξενοδοχείων ELECTRA HOTELS & RESORTS.
Ένα ξενοδοχείο πραγματικό στολίδι, το οποίο χτίστηκε σε διάστημα δύο ετών και συγκεντρώνει όλες τις ανέσεις για ένα κατάλυμα πέντε αστέρων. Φανερά συγκινημένος ο ιδιοκτήτης του, Γεράσιμος Φωκάς, ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν σήμερα στα Σβορωνάτα και εξέφρασε την ευχή ότι όλα θα πάνε καλά, αφού στην Κεφαλονιά φαίνεται ότι αλλάζουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο αναφορικά με τον τουρισμό του νησιού. Παρόντες ήταν ο Βουλευτής του νομού, Παναγής Καππάτος, ο πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νίκος Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Γεράσιμος Τιμοθεάτος και αρκετοί φίλοι του κ. Φωκά, όπως ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Γεράσιμος Στρίντζης κα, που ήθελαν να του ευχηθούν. Σίγουρα ο κόσμος θα ήταν περισσότερος αν δεν υπήρχαν οι υγειονομικοί περιορισμοί λόγω του κορωναϊού. Το ELECTRA έχει 34 δωμάτια, κάποια εξ αυτών supirior με ιδιωτική πισίνα, ενώ διαθέτει αίθουσες με τζακούζι, σπα, χαμάμ και γυμναστήριο. Σήμερα κιόλας περιμένει τους πρώτους του πελάτες. Να ευχηθούμε καλές δουλειές για το νέο ξενοδοχείο και ας ελπίσουμε ότι η φετινή χρονιά θα καταγράψει λιγότερες ζημιές από αυτές που έχουν προβλεφθεί από τους ειδικούς.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed