Διαχείριση και επιβεβαίωση της 2ης δόσης εμβολιασμού μέσω των ΚΕΠ

Οι Έλληνες πολίτες, οι πολίτες κράτους-μέλους της Ε.Ε. ή υπήκοοι τρίτων χωρών, που έχουν πραγματοποιήσει την πρώτη δόση εμβολιασμού σε οποιοδήποτε άλλο κράτος πλην της Ελλάδας, μπορούν να προσέρχονται στα ΚΕΠ και να υποβάλουν αίτηση για προγραμματισμό της δεύτερης δόσης εμβολιασμού σε εμβολιαστικό κέντρο της χώρας. Το χρονικό διάστημα της δεύτερης δόσης καθορίζεται από τη διαθεσιμότητα των ελεύθερων ραντεβού.
Απαραίτητη προϋπόθεση: Προσκομίζουν στα ΚΕΠ βεβαίωση ή πιστοποιητικό που έχει εκδοθεί στο τρίτο κράτος και με το οποίο βεβαιώνεται η πραγματοποίηση της πρώτης δόσης εμβολιασμού στο κράτος αυτό.
Το φυσικό πρόσωπο παραλαμβάνει από τα ΚΕΠ με την ολοκλήρωσης της διαδικασίας, τον μοναδικό κωδικό αριθμό ραντεβού, μοναδικό Qr Code καθώς και τις ακριβείς ώρες της προγραμματισμένης β΄δόσης του εμβολιασμού.
Η διαδικασία πραγματοποιείται στα ΚΕΠ και με υπεύθυνη δήλωση εκπροσώπου (Απαραίτητο στην περίπτωση αυτή έγγραφο ταυτοποίησης του εκπροσώπου, πχ αστυνομική ταυτότητα κλπ)
Οι πολίτες για την συγκεκριμένη διαδικασία εξυπηρετούνται από τα ΚΕΠ (χωρίς ραντεβού) με σειρά προτεραιότητας.
Λειτουργία των ΚΕΠ Δ. Αργοστολίου: Δευτέρα έως Παρασκευή, 7.30 π.μ – 3.00 μ.μ, αποκλειστικά με ραντεβού, πλην της ανωτέρω διαδικασίας.
Πλατφόρμα Επισκέψεων ΚΕΠ: rantevou.kep.gov.gr
Tηλέφωνα και εμαιλ ΚΕΠ Δήμου Αργοστολίου:
ΚΕΠ 0428 Αργοστολίου: 26713-61000 – ΕΜΑΙΛ: d.argostoliou@kep.gov.gr
ΚΕΠ 0429 Λειβαθούς: 26713-61800 – EMAIΛ: d.leivathous@kep.gov.gr
ΚΕΠ 0550 Ελειού-Πρόννων: 26713-61630 – EMAIΛ: d.eleioupronon@kep.gov.gr
ΚΕΠ 0935 Ομαλών: 26710-86078 – EMAIΛ: k.omalon@kep.gov.gr

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed