Ράβει… κουστούμι για τις εκλογές ο γιατρός Φώτης Αυγουστάτος, πολύ κοντά στο να είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στο νομό μας

Φαίνεται ότι οι εκλογικές μηχανές έχουν πάρει φωτιά, άσχετα με το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες εντός του έτους που διανύουμε, δηλαδή στο διάστημα Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου.
Οι διεργασίες στη Νέα Δημοκρατία έχουν ήδη ξεκινήσει και αυτό αποτελεί κοινό μυστικό για τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ. Το ίδιο συμβαίνει και στα νησιά μας, αφού το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο γράφεται και σβήνεται πολλές φορές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τα τρία άτομα που θα το απαρτίσουν η μία θέση είναι ήδη κλεισμένη γράφοντας το όνομα του νυν Βουλευτή, Παναγή Καππάτου. Οι άλλες δύο όμως είναι ανοικτές και από ότι έχουμε καταλάβει γίνεται κυριολεκτικά… σφαγή. Τις τρεις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ένας από τους υποψηφίους θα είναι ο γιατρός και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου, Φώτης Αυγουστάτος, ο οποίος βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο στις προηγούμενες εκλογές, τον Ιούλιο του 2019. Τότε είχε ευγενικά αρνηθεί στα κεντρικά του κόμματος και έτσι προέκυψε ο Παναγής Καππάτος. Τώρα όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα, αφού ο κ. Αυγουστάτος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μαζέψει είναι έτοιμος να δεχθεί την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και βρεθεί στο ψηφοδέλτιό της διεκδικώντας τη θέση του Βουλευτή για τα νησιά μας. Η υποψηφιότητα Αυγουστάτου περιπλέκει λίγο τα πράγματα, αφού άνδρες και γυναίκες υποψήφιοι πολιτευτές αρχίζουν να αντιμετωπίζουν μια διαφορετική εικόνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε ευχάριστο καλοκαίρι, μια και οι εκλογές (που συνεχίζει να αρνείται ο Πρωθυπουργός) θα λάβουν χώρα κατά πάσα πιθανότητα τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ποιος θα μείνει εκτός νυμφώνος και ποια θα είναι η αντίδραση του Παναγή Καππάτου θα μάθουμε σχετικά σύντομα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed