Απέραντη χωματερή κινδυνεύει να γίνει η Ενετική Οδός στη Λειβαθώ, σκουπίδια στον δρόμο έχουν σχεδόν κλείσει τη μία λωρίδα κυκλοφορίας

Απελπιστική είναι η κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια και κάθε λογής αντικείμενα που συναντήσαμε στην Ενετική Οδό της Λειβαθούς φεύγοντας από το Τραπεζάκι.
Ενόψει της τουριστικής περιόδου, που μετά βίας προσπαθεί να ξεκινήσει στο νησί μας αυξάνονται τα… τουριστικά αξιοθέατα της Κεφαλονιάς. Στην ενετική οδό φεύγοντας από Τραπεζάκι συναντάμε καθημερινά την συγκεκριμένη κατάσταση η οποία μέρα με την ημέρα χειροτερεύει, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, αλλά και των περαστικών. Φανταστείτε τι θα γίνει τους επόμενους μήνες, που ο κόσμος ενδεχομένως να είναι περισσότερος. Πλέον έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνο, μιας και κοντεύει να κλείσει η μια λωρίδα κυκλοφορίας. Ο Δήμος Αργοστολίου είναι απών από αυτή την κατάσταση και όποια τηλέφωνα των κατοίκων έχουν γίνει είτε προς τον Αντιδήμαρχο καθαριότητα είτε προς την Αντιδήμαρχο Λειβαθούς έχουν πέσει στο κενό. Και όπως λέγαμε και από παλιά, Κεφαλονιά, το καθαρότερο νησί!

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed