Ανυπόφορη η κατάσταση με τους… μηχανόβιους τις νυκτερινές ώρες στο Αργοστόλι, οι κάτοικοι των οδών Λάσσης, Ριζοσπαστών και Βεργωτή τραβούν τα μαλλιά τους

Έχει ξεφύγει η κατάσταση τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την κίνηση των μηχανών κυρίως μετά τα μεσάνυχτα σε κεντρικές οδούς του Αργοστολίου. Οι δρόμοι Λάσσης, Ριζοσπαστών και Βεργωτή γίνονται το κέντρο του δικού τους… άρρωστου κόσμου.
Σε καθημερινή βάση λαμβάνουμε μηνύματα και τηλέφωνα από αγανακτισμένους κατοίκους αυτών των περιοχών που στις 2, στις 3 ή στις 4 τα ξημερώματα πετιούνται από τα κρεβάτια τους λες και έχει σκάσει βόμβα στο διπλανό σπίτι ή έχει γίνει σεισμός πάνω από 7 Ρίχτερ. Η κατάσταση όμως είναι ακόμη πιο επικίνδυνη για τα μικρά παιδιά, κυρίως κάτω των 4 ετών, που μέσα στον ύπνο τους πετάγονται κατατρομαγμένα και οι γονείς τους ξαγρυπνούν μέχρι να τα ηρεμήσουν, περιμένοντας τον επόμενο μαλ… που θα περάσει με την μηχανή του και θα ξεσηκώσει την γειτονιά. Μήπως η αστυνομία θα πρέπει να ρίξει μεγαλύτερο βάρος στο κυνήγι αυτών των ανθρώπων; Μήπως θα πρέπει οι ποινές να είναι ιδιαίτερα αυξημένες για όλους αυτούς που κάνουν το κέφι τους ταράζοντας τις ζωές των συμπολιτών μας; Μήπως κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους; Σε διαφορετική περίπτωση, επειδή μικρό χωριό είμαστε και όλοι ξέρουν ο ένας τον άλλο, πολύ φοβάμαι ότι θα φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις μεταξύ κάποιων κατοίκων που δεν διατηρούν πολύ την ψυχραιμία τους και κάποιων μηχανόβιων της κακιάς ώρας. Ένας κάτοικος σήμερα το πρωί, φανερά εκνευρισμένος μου είπε στο τηλέφωνο: «Δεν θα πιάσω ένα από αυτά τα τσογλάνια, δεν θα μπορούν να τον πάρουν από τα χέρια μου. Τι φταίει το μωρό μου που είναι δύο χρονών και πετάγεται κάθε μισή ώρα στον ύπνο του; Αφού δεν μπορεί η αστυνομία θα μπορέσω εγώ…»

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed