Περάσαμε το θερινό ηλιοστάσιο όμως ο Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης, δεν θέλει να καταλάβει ότι έχουμε καλοκαίρι, στα μαύρα του τα χάλια ο Πλατύς Γιαλός

Έπιασαν για τα καλά οι ζέστες και είπαμε τι καλύτερο από το να πάμε οικογενειακώς στον Πλατύ Γιαλό, να καθίσουμε στην καντίνα, να απολαύουμε τον φρέντο μας οι μεγάλοι και τον χυμό του ο μικρός, όμως λογαριάζαμε χωρίς τον… ξενοδόχο.
Ο Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τις παραλίες του Δήμου, ο Σπύρος Σαμούρης, είχε διαφορετική άποψη, αφού όχι μόνο φρέντο και χυμό απολαύσαμε, αλλά κορακιάσαμε για μια σταγόνα νερό ξεροσταλιάζοντας κάτω από τον καυτό ήλιο. 24 Ιουνίου σήμερα και 25 θα γράψει το κοντέρ αύριο, όμως καντίνα και ξαπλώστρες στον Πλατύ Γιαλό δεν υπάρχουν. Κάνοντας ένα μικρό ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί εκεί, ρωτήσαμε τους ανθρώπους που έχουν κάνει δεύτερο σπίτι τους την συγκεκριμένη παραλία του Αργοστολίου τους καλοκαιρινούς μήνες. Ανάμεσά τους ένας γιατρός, ένας πρώην αστυνομικός, ένας συμβολαιογράφος και ο αδελφός Δημοτικού Συμβούλου της συμπολίτευσης. Όλοι τους είχαν να πουν τα… καλύτερα για τον κ. Σαμούρη. Σημασία έχει ότι η παραλία που αγαπούν περισσότερο οι Αργοστολιώτες είναι σε κατάσταση συναγερμού. Αν λιποθυμήσει κάποιος θα μείνει λιπόθυμος για ώρα ή θα πιει θαλασσινό νερό για να συνέλθει. Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση θα αλλάξει πολύ γρήγορα διότι η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του καλοκαιριού έχει αρχίσει, αλλά ο κ. Σαμούρης δεν το έχει καταλάβει.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed