Κροατία-Ισπανία, άλλο τουρνουά στα νοκ άουτ παιχνίδια

Στον πρώτο αγώνα της ημέρας, στα προγνωστικά Euro 2020,  η Κροατία αντιμετωπίζει την Ισπανία στην Κοπεγχάγη. Οι αποδόσεις είναι προκλητικές. Αδικείται η Κροατία ή μάλλον καλύτερα υπερεκτιμάται η Ισπανία. Δεν ξέρω αν οι μπουκ παρασύρθηκαν από την πεντάρα με τη Σλοβακία, όμως η εικόνα των Ισπανών δεν είναι για 1.55-1.60 με κανέναν αντίπαλο, πόσο μάλλον με μια μπαρουτοκαπνισμένη Κροατία σε ουδέτερη έδρα.

Καλό το τίκι – τάκα της Ισπανίας, αλλά θέλει παίκτες που μπορούν να το αξιοποιήσουν. Δυστυχώς οι επιθετικοί της και κυρίως ο Μοράτα δεν έχει φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Βέβαια ίσως τα πέντε γκολ στον τελευταίο αγώνα βοηθήσουν στην ψυχολογία της ομάδας. Από την άλλη οι Κροάτες θα στερηθούν τον Πέρισιτς λόγω covid, αλλά είναι μια έμπειρη ομάδα, με δυνατό κέντρο που δυσκολεύει κάθε αντίπαλο.

Λίγο αργότερα η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ελβετία με φόντο την οκτάδα. Φαβορί οι “τρικολόρ”, που μέχρι στιγμής δεν έχουν δικαιολογήσει τον τίτλο τους με την απόδοσή τους. Εντάξει, δύσκολος ο όμιλός τους, αλλά είναι καιρός για αποδείξεις.

Οι Ελβετοί πήραν την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στους Τούρκους. Άξια κατά την άποψή μου, καθώς ήταν καλύτερη ομάδα και από τους Ουαλούς. Γρήγορη επίθεση, με επικίνδυνους παίκτες, αλλά στην άμυνα έχει τα προβλήματά της.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed