Θρήνος στην Κεφαλονιά, τρεις νεκροί σε σοβαρό τροχαίο με μηχανή που έγινε πριν από λίγο στον επαρχιακό δρόμο Αργοστολίου-Κεραμειών (ύψος Κοκύλια)

Τρεις άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους ανάσα στην άσφαλτο πριν από λίγη ώρα στον επαρχιακό δρόμο Αργοστολίου-Κεραμειών στο ύψος Κοκύλια (50 μέτρα από το Γιούπι). Ανάμεσά τους δύο νέοι άνθρωποι, 16 και 20 ετών.
Συγκεκριμένα, μηχανή με δύο αναβάτες (άνδρας και γυναίκα) πήγαινε στον δρόμο με κατεύθυνση τις Κεραμειές. Σύμφωνα με μαρτυρίες η ταχύτητα της μηχανής ήταν πολύ μεγάλη. Για άγνωστο λόγο χάθηκε ο έλεγχος και η μηχανή χτύπησε 75χρονο που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και συνομιλούσε με τον ιδιοκτήτη συνεργείου που βρίσκεται στο σημείο. Ο θάνατος του 75χρονου ήταν ακαριαίος, αφού σχεδόν το σώμα του διαμελίστηκε από την σφοδρότητα της σύγκρουσης. Ο οδηγός της μηχανής, 20 ετών, πέθανε μερικά από ελάχιστα λεπτά από το δυστύχημα, αφού είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. Το κακό δυστυχώς δεν τελειώνει εδώ, αφού το κορίτσι 16 ετών που ήταν συνεπιβάτης στο μηχανάκι χτύπησε με την σύγκρουση, αλλά ζούσε την ώρα που έφτασε το ασθενοφόρο για την παραλάβει. Όμως, κατά την μεταφορά της στο Νοσοκομείο Αργοστολίου και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών, δεν άντεξε, αφήνοντας την τελευταία της πνοή. 20 ετών το αγόρι και 16 το κορίτσι. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που έγινε πριν από λίγο στο νησί μας.
Σημείωση: Η φωτογραφία δεν έχει σχέση με το συμβάν

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed