Στους «8» με ειδικά στοιχήματα Βέλγιο ή Ιταλία

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς στα προγνωστικά Euro 2020, στην Αγία Πετρούπολη, η Ελβετία αντιμετωπίζει την Ισπανία. Φαβορί οι Ίβηρες, χωρίς να έχουν εντυπωσιάσει, αλλά οι Ελβετοί έδειξαν πως πρέπει να τους υπολογίζουν.

Η παρουσία της Ισπανίας στους ομίλους ήταν κακή. Ωστόσο στους “16” κατάφερε να αποκλείσει την σκληροτράχηλη Κροατία στην παράταση. Ο Μοράτα και η παρέα του άκουσαν πολλά και όχι άδικα. Όμως σε 210 λεπτά έχουν πετύχει 10 γκολ! Αν μη τι άλλο, είναι εντυπωσιακό. Πλέον βλέπουν πως μπορούν να πάνε μακριά στο τουρνουά.

Οι Ελβετοί πέτυχαν ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής. Απέκλεισαν τη Γαλλία στα πέναλτι, παρόλο που λίγα λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας ήταν πίσω στο σκορ με 3-1. Αυτό αποτελεί από μόνο του επιτυχία. Παίζουν χωρίς το άγχος του φαβορί, με ταχύτητα και ταλέντο στην επίθεση, αλλά και προβλήματα στην άμυνα.

Πρόωρος τελικός για πολλούς, το Βέλγιο – Ιταλία και όχι άδικα. Με τόσα φαβορί να είναι πλέον εκτός, Βέλγιο και Ιταλία θα μπορούσαν να παίζουν για την κατάκτηση του τροπαίου απόψε. Αντίθετα διεκδικούν μια θέση στα ημιτελικά. Αμφότερες δεν άφησαν περιθώρια στη φάση των ομίλων κάνοντας το 3/3.

Οι Ιταλοί τα χρειάστηκαν απέναντι στην Αυστρία. Αναποτελεσματικοί στο 90λεπτο, σε αντίθεση με την παράταση, όπου πέτυχαν γρήγορα δυο γκολ. Οι Βέλγοι είχαν πιο δύσκολο έργο απέναντι στην Πορτογαλία. Πέτυχαν το γκολ λίγο πριν το ημίχρονο, σε ένα καθοριστικό σημείο για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Από κει και πέρα έδωσαν χώρο στην Πορτογαλία και ευτυχώς γι’ αυτούς δεν το πλήρωσαν.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed