Η Σουηδία έχει και πάλι σήμερα την τιμητική της

Το «μπαλάκι» εκ νέου στην Σκανδιναβία σήμερα Δευτέρα, αφού τόσο η Σουηδία, όσο και η Νορβηγία τρέχουν κανονικά και μας δίνουν ορισμένα δυνατά προγνωστικά

Γκέτεμποργκ – Έλφσμποργκ (20.00)

Δυσκολεύεται να φτάνει σε νίκες από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Γκέτεμποργκ και είναι κολλημένη στις ισοπαλίες, έχοντας έξι στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές (1-6-1). Μάλιστα μετρά έξι σερί και είναι η αιτία, που δεν μπορεί να εκτοξευτεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η διακοπή του πρωταθλήματος ενδεχομένως να της έχει κάνει καλό, όμως αυτό θα φανεί στο σημερινό απαιτητικό εντός έδρας ματς, με αντίπαλο την Έλφσμποργκ. 

Με νίκη πήγε στην διακοπή του πρωταθλήματος η Έλφσμποργκ και μάλιστα κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Νόρκεπινγκ με 1-0. Με απολογισμό 4-1-4 βρίσκεται σε προσπάθεια να σταθεροποιήσει την αποτελεσματικότητα της, ώστε να προσεγγίσει τα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα σήμερα μετρά για τα καλά τις δυνάμεις της απέναντι στην Γκέτεμποργκ, όπου θέλει τουλάχιστον να μην ηττηθεί. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Από τα δυνατότερα ζευγάρια της αγωνιστικής στην Σουηδία και λόγω έδρας η Γκέτεμποργκ έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο που πληρώνει 2.60 στην Stoiximan

Τζουργκάρντεν – Έρεμπρο (20.00)

Δύο σερί ισοπαλίες στάθηκαν ικανές, ώστε να ρίξουν την Τζουργκάρντεν από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όμως έχει δύο λιγότερα ματς σε σχέση με την πρωτοπόρο Μάλμε και η διαφορά είναι μόλις τρεις πόντοι. Οπότε σήμερα με νίκη απέναντι στην Έρεμπρο πιάνει την πρώτη θέση, που είναι και ο στόχος της. Ένα φαινομενικά βατό εντός έδρας παιχνίδι και προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για το τρίποντο. 

Η Έρεμπρο προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, όμως η πιο πρόσφατη ήταν αυτό που λέμε μέσα στο πρόγραμμα, αφού έχασε από την πρωτοπόρο Μάλμε με 2-1. Ωστόσο πρέπει να βρει καλύτερα αποτελέσματα στην συνέχεια για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας απολογισμό 2-1-5 στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Αρκετά απαιτητικό σαφώς και το σημερινό της ραντεβού, με αντίπαλο την δεύτερη Τζουργκάρντεν. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι δύο ομάδες μάλλον δεν μπορούν να συγκριθούν, οπότε η Τζουργκάρντεν λογικά θα φτάσει στο τρίποντο. Προτιμότερο το Over 2.5 σε απόδοση 1.65 από το Pamestoixima. 

Κρίστιανσουντ – Μπραν (20.00)

Δεν σκόραρε η Κρίστιανσουντ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τρόμσο πριν λίγες ημέρες, οπότε δεν μπορούσε να αναζητήσει κάτι καλύτερο από το ισόπαλο 0-0. Τρίτη αγωνιστική χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα, αλλά με απολογισμό 5-2-3 παραμένει ψηλά και είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν στη Νορβηγία. Σίγουρα θα αναζητήσει κάτι καλύτερο απέναντι στην Μπραν σήμερα, όμως το εμπόδιο αυτό μόνο εύκολο δεν φαντάζει. 

Η Μπραν κατάφερε να μην κερδίσει πάλι το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Λίλεστρομ, αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο 87′ για το τελικό 1-1. Η απογοήτευση παραμένει στις τάξεις της και δικαιολογημένα, αφού με απολογισμό 1-2-8 βρίσκεται καθηλωμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Η πίεση είναι φανερή πλέον και αναζητά παντού ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανασάνει σημαντικά σε όλους τους τομείς. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ικανές για όλα οι δύο ομάδες, που ψάχνουν το αποτέλεσμα για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους. Πιο πιθανό από όλα το Goal/Goal στο 1.70 από την Bet365. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed