Δράσεις Ιουνίου της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου

Σας παρουσιάζουμε συνοπτικά τις δράσεις της Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Προβολής & Δημοσίων Σχέσεων για τον μήνα Ιούνιο.
-Ο Αντιδήμαρχός Τουρισμού Κουρκουμέλης Νικόλαος παραχώρησε συνέντευξη στο πρόγραμμα του WEB – IP TV του Greek Tv London
Link https://www.youtube.com/watch?v=sNe9i2sOlt0
-Η Τουριστική Επιτροπή σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων συμμετείχε τις 8/06/2021 σε webinar για τα Ιόνια Νησιά που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών με χρήση της επαγγελματικής πλατφόρμα LinkToGreece.com. Την Κεφαλονιά εκπροσώπησαν τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής Βεργωτή Μαρίνα και Ποταμιάνος Γεώργιος. Link παρουσίασης https://www.canva.com/design/DAEgDmx2qb8/kxEPkQnU1l6QLI6q2N24-w/view?utm_content=DAEgDmx2qb8&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink#1
-Ο Δήμος ανέθεσε τον σχεδιασμό, λήψη, επεξεργασία και παραγωγή 8 βίντεο υψηλής ποιότητας για χρήση στο κανάλι μας στο YouTube.
-Ο Δήμος ανέθεσε τον σχεδιασμό, λήψη, επεξεργασία και παραγωγή 1 κεντρικού βίντεο 3-5 λεπτών υψηλής ποιότητας και 8 βίντεο των 20 δευτερολέπτων για χρήση σε social media με αντικείμενο την φύση.
-Ο Δήμος σε συνεργασία με την γαστρονομική κοινότητα Κεφαλονιάς ανέθεσε τον καθορισμό της γαστρονομικής μας ταυτότητας μέσω της σύνταξης ενός γαστρονομικού οδηγού. Συγκεκριμένα το αντικείμενο της προμήθειας αφορά την έρευνα, μελέτη, διαβούλευση, σύνταξη και παρουσίαση του γαστρονομικού οδηγού της Κεφαλονιάς καθώς και την εκτύπωση του σε έντυπο υλικό.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed