Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής το αίτημα του Δήμου Ληξουρίου για φορητή μονάδα αφαλάτωσης Κουβαλάτων και δεξαμενής 1000 κ.μ. Κατωγής

Πριν από ακριβώς ένα μήνα επισκεφθήκαμε με το Βουλευτή κ. Καππάτο το νέο Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη και του καταθέσαμε αίτημα του Δήμου μας για επιχορήγηση της προμήθειας φορητής μονάδας αφαλάτωσης για την Κοινότητα Κουβαλάτων και μιας δεξαμενής 1.000 κυβικών για την Κοινότητα Κατωγής.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαμε σήμερα την απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη με την οποία έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου Ληξουρίου και ενέκρινε τη χρηματοδότηση για τις προμήθειες αυτές με το ποσό των 136.400 €. Η νέα αυτή χρηματοδότηση έρχεται να συμπληρώσει την πρόσφατη των 60.000 € για την επέκταση του δικτύου ύδρευσης των Πετανών και έρχεται να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τις συγκεκριμένες περιοχές. Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη , όσο και το Γενικό Γραμματέα κ. Κουτουλάκη που σήμερα υποδεχόμαστε στο Δήμο μας , για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας. Τέλος ευχαριστούμε θερμά το Βουλευτή μας κ. Καππάτο που στηρίζει ανελλιπώς τις προσπάθειές μας. Η Δημοτική Αρχή με συνέπεια και μεθοδικότητα διεκδικεί και πετυχαίνει σημαντικά πράγματα για το Δήμο μας.

Από το γραφείο Tύπου του Δήμου Ληξουρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed