Γκολ και θέαμα στον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα

Η πρωταθλήτρια Βελγίου δίνει το πέμπτο φιλικό, 2 νίκες και από μία ισοπαλία και ήττα μέχρι στιγμής.

Διάβασε εδώ τα πιο έγκυρα προγνωστικα γκολ γκολ!

  1. Κλαμπ Μπριζ  – ΑΕΚ (17:00)

Πρώτο επίσημο ματς είναι το Σούπερ Καπ με τη Γκενκ (17/7) και εκεί θέλει έτοιμη την ομάδα του ο κόουτς Κλεμάν. Δεν έχει κινηθεί ακόμα στο μεταγραφικό παζάρι. Τελευταίο φιλικό για την ΑΕΚ, στα τρία προηγούμενα σημείωσε 2 νίκες και ηττήθηκε μια φορά. Τη σεζόν 2017-18 είχε αποκλείσει την Μπριζ στα ππλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αποσπώντας 0-0 στο Βέλγιο και κερδίζοντας 3-0 στο ΟΑΚΑ. Εκτός ο βασικός κίπερ Στάνκοβιτς και οι αμυντικοί Λάτσι, Κάτσικας, θα προφυλαχθεί ο Γαλανόπουλος.

Προγνωστικό: Η ΑΕΚ σκόραρε σε όλα τα φιλικά και μόνο στο τελευταίο δεν δέχθηκε γκολ, όμως η Μπριζ είναι ανώτερο μέγεθος από την Αντβέρπ. Το combo του G/G με το Over 2,5 αγγίζει τον διπλασιασμό.

  1. Κολομβία – Περού (10/7 03:00)

Ολοκληρώνουμε με τον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα. Απογοήτευση στην Κολομβία, «λύγισε» στη διαδικασία των πέναλτι στον ημιτελικό με την Αργεντινή. Ευχαριστημένος δήλωσε ο τεχνικός Ρουέδα, ο οποίος δεν αποκάλυψε αν θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Το Περού ήταν αουτσάιντερ στο ματς κόντρα στη Βραζιλία, προσπάθησε μέσω της άμυνας να κάνει τη ζημιά, ηττήθηκε με το τιμητικό 1-0, ωστόσο δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τη «σελεσάο». Δεν θα αδιαφορήσει για το ματς ο τεχνικός Γκαρέκα, θα παρατάξει βασικούς, υπολογίζει και στον μεσοεπιθετικό Καρίγιο που επιστρέφει από τιμωρία.

Προγνωστικό: Το ματς της… παρηγοριάς για τις δύο ηττημένες ομάδες των ημιτελικών. Περιμένουμε παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και πλούσιο σε θέαμα, διπλασιάζει η απόδοση του Over.

Διαβάστε αναλυτικά το Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed