Τραγελαφικά πράγματα στα Φάρσα, όλη νύχτα έχτιζε τον δρόμο ο κάτοικος, το πρωί πήγαν μπουλντόζες και έριχναν τα… οδοφράγματα, άφαντος ο δράστης-χτίστης

Τελικά σε αυτό το νησί δεν έχουμε δει τίποτε και όσο περνούν οι μέρες θα βλέπουμε ακόμη περισσότερα. Ολονυχτίς συνέχιζε να χτίζει τον δρόμο προς την παραλία Λιμνόνι ο κάτοικος των Φάρσων και τα χαράματα εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις αρχές.
Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί όταν ένας κάτοικος των Φάρσων άρχισε να χτίζει τον δρόμο προς την παραλία Λιμνιόνι. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές, πήγαν εκεί και τον έφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα του Αργοστολίου για εξηγήσεις. Αφού υποσχέθηκε ότι όχι μόνο δεν θα συνεχίσει το χτίσιμο, αλλά θα γκρεμίσει και αυτά που είχε κάνει, αφέθηκε ελεύθερος. Όμως, το απόγευμα συνέχιζε να χτίζει και έτσι η επέμβαση της Αστυνομίας για δεύτερη φορά ήταν άμεση. Τον οδήγησαν στο τμήμα με χειροπέδες, με την διαδικασία του αυτοφώρου, όμως μετά τις νέες εξηγήσεις που έδωσε αφέθηκε εκ νέου ελεύθερος με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα, προκειμένου να παρουσιαστεί σήμερα και να δώσει επίσημες εξηγήσεις στο Δικαστικό Μέγαρο. Αντί αυτού, ο δράστης-χτίστης, συνέχισε όλη την νύχτα να χτίζει μέχρι που έφραξε ολόκληρο τον δρόμο.
Για τρίτη φορά κινητοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία όμως δεν κατάφερε να τον συλλάβει, αφού είχε προλάβει να απομακρυνθεί από το σημείο. Παρά τις ώρες που πέρασαν οι αστυνομικοί να τον ψάχνουν στην γύρω περιοχή δεν κατέστη δυνατόν να συλληφθεί. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Κοινότητας, Σπύρο Βουτσινά, έστειλαν μπουλντόζα λίγο πριν από τις 11:00 σήμερα και γκρέμισαν ότι είχε χτιστεί, με αποτέλεσμα ο δρόμος προς την παραλία λιμνιόνι να είναι και πάλι ανοικτός. Μια περίεργη υπόθεση, με περίεργη τροπή και ακόμη πιο περίεργη αντιμετώπιση ενός κατοίκου των Φάρσων. Πολλά και διάφορα ακούγονται στο χωριό, ωστόσο θα περιμένουμε πλέον τη σύλληψή του και τις εξηγήσεις που θα δώσει στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed