Θέμα χρόνου είναι να μπει ο Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης, πίσω από τα σίδερα της φυλακής, εγκληματική αμέλεια του Δήμου οι καμικάζι ποδηλάτες στο Λιθόστρωτο

Αυτό που συμβαίνει με τα ποδήλατα στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, στην οδό Βαλλιάνου και στο Λιθόστρωτο δεν έχει προηγούμενο. Οι καμικάζι ποδηλάτες ωθούν τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Σπύρο Σαμούρη, όλο και πιο κοντά στης φυλακής τα σίδερα.
Χθες το βράδυ είχαμε ένα ακόμη ατύχημα με ποδήλατο στην πλατεία, ενώ πληθαίνουν καθημερινά τα περιστατικά και οι καταγγελίες από γονείς κυρίως μικρών παιδιών για το χάλι που βιώνουν καθημερινά στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το χάλι αυτό έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται «Σπύρος Σαμούρης». Ο κ. Αντιδήμαρχος έχει το θράσος να κάνει την βόλτα του στο Λιθόστρωτο και να πίνει το εσπρεσάκι του όταν από δίπλα του περνούν ποδήλατα, ορισμένες φορές με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να ιδρώνει. Χθες, γύρω στις 21:00 και ενώ περπατούσα με τον μικρό μου γιο στο Λιθόστρωτο, δύο φορές ποδηλάτες καμικάζι πέρασαν από δίπλα του και τον… ξύρισαν, διότι πρόλαβα την τελευταία στιγμή να τον τραβήξω μερικούς πόντους προς το μέρος μου. Είναι ή δεν είναι πεζόδρομος το Λιθόστρωτο κ. Σαμούρη; Είναι ή δεν είναι πεζόδρομος η οδός Βαλλιάνου κ. Σαμούρη; Έχω το δικαίωμα να βγω να περπατήσω με την γυναίκα μου και τον γιο μου στον πεζόδρομο χωρίς να καταλήξει ένας από εμάς στο Νοσοκομείο κ. Σαμούρη;
Επί της «άχρηστης» Δημοτικής Αρχής Παρίση είχε τοποθετηθεί φύλακας σε όλο αυτό το τρίγωνο (πλατεία, Βαλλιάνου, Λιθόστρωτο) και κάπως το πράγμα είχε μαζευτεί. Τώρα επικρατεί πλήρης ασυδοσία επί των ημερών Σαμούρη. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση είναι θέμα χρόνου ο Αντιδήμαρχος να καθίσει στο σκαμνί και να καταδικαστεί για ατύχημα που θα γίνει με ποδήλατο στους χώρους αυτούς. Δηλώνω απλά και κατηγορηματικά ότι σε περίπτωση που τις επόμενες ημέρες ποδήλατο ακουμπήσει έστω τον μικρό μου γιο σε πεζόδρομο, θα κινηθώ νομικά εναντίον του Δήμου Αργοστολίου και ειδικά εναντίον του Αντιδημάρχου, Σπύρου Σαμούρη. Θερμή παράκληση στους γονείς που έχουν ποδηλάτες-καμικάζι να μαζέψουν τα παιδιά τους όσο μπορούν διότι θα υπάρξουν συνέπειες.
Υ.Γ. Δυστυχώς, πέρα από τα παιδιά με τα ποδήλατα υπάρχουν και πιο μεγάλοι άνθρωποι που κυκλοφορούν με αυτά στο Λιθόστρωτο και μάλιστα σου πουλάνε και εξυπνάδα αν πας να τους πεις μια κουβέντα.
Υ.Γ. 2 Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed