Ευρυδίκη Λειβαδά: «Αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το όνομά μου»

Ευχαριστώ πολύ τους φίλους που μου είπαν να αναζητήσω κάποιον “εμμονικό που τα έχει βάλει” μαζί μου… εδώ και μήνες… (μέχρι και δικοί του φίλοι τον αποκαλούν εμμονικό ως είδα στη σελίδα του στο FB -8 Ιουνίου-).
Στην αρχή δεν έδωσα σημασία -και συνεχίζω να μην δίνω σε θέματα που έχω ήδη τεκμηριώσει και καταθέσει όπου έπρεπε και όφειλα και που το όλο θέμα έχει ήδη αναγνωρισθεί από μεγάλους φορείς εντός και εκτός Ελλάδας. Μου είναι αδιάφορη παντελώς η γνώμη των εμμονικών. Όμως ο εν λόγω κύριος υπερέβη τα εσκαμμένα όταν εμπλέκει το όνομά μου σε χρηματοδοτήσεις (Πανεπιστημονικές ή οποιεσδήποτε άλλες) για την έρευνα για τον ντε Φούκα. (Ποιος να είναι άραγε ο σκοπός του; Ποιούς θέλει να “χτυπήσει” και βρήκε αυτόν τον δρόμο;).
ΟΥΔΕΠΟΤΕ από ΚΑΝΕΝΑΝ ιδιώτη ή φορέα έχω λάβει έστω την παραμικρή οικονομική αμοιβή, ούτε ποτέ ειπώθηκε, έστω, κάτι σχετικό, κι ούτε ποτέ ερεύνησα κάτι κατόπιν εντολής και πληρωμής. Ούτε έχω πληρωθεί από ΚΑΝΕΝΑΝ για ταξίδι μου. Ή για διαμονή μου. Ούτε μου έχουν πληρώσει προσβάσεις σε αρχεία ή αντίγραφα αρχειακών εγγράφων ή ο,τιδήποτε άλλο σχετικό. Ούτε για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη δαπάνη που επιβάλλει η έρευνα σε αρχεία πέρα από τον τόπο μου έχω ποτέ λάβει έστω μισό Ευρώ. Οποιoσδήποτε έχει στοιχεία περί του αντιθέτου των ισχυρισμών μου, παρακαλώ να τα καταθέσει δημοσίως.
Για τον λόγο αυτό, αφού αντέγραψα όλες τις σχετικές αναφορές για εμπλοκή μου σε οικονομικά ζητήματα – χρηματοδοτήσεις, καθώς και όλα τα επαναλαμβανόμενα και εμμονικά κατεβατά (που αμφισβητούν την έρευνά μου για το θέμα αυτό και που παρακάμπτουν τα αρχειακά έγγραφα ετσιθελικά ή τις θέσεις που έχω αναπτύξει για τους γνωστούς ιστορικά και προϋπάρχοντες αρνητές του Κεφαλλονίτη θαλασσοπόρου), αποτάνθηκα σε δικηγόρο και απέστειλα όλα τα σχετικά.
Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας. Κι ευχαριστώ τους φίλους που με ενημέρωσαν για το όλο θέμα.

Ευρυδίκη Λειβαδά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed