Ρόδη Κράτσα: «Στερείται πολιτικής ευθιξίας και ευθύνης ο κ. Γαλιατσάτος, πολύ αργά και υποκριτικά ασχολείται με το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων»

Στερούμενος κάθε πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας, φανατικός χρήστης του λαϊκισμού και των ευτελών επικοινωνιακών μέσων νομίζει ότι μπορεί να κρύψει τις ενοχές, την προκλητική αδιαφορία και απραξία του για την διαχείριση των απορριμμάτων και την απουσία του από κάθε διάλογο και πολιτική ουσίας επι αυτών των θεμάτων.
Και φυσικά κανένα σχόλιο δεν κάνει για το σχετικό παρελθόν της διοίκησής του, που άφησε το στίγμα των σκουπιδότοπων και των αδιεξόδων. Τραγικό παράδειγμα της υποκρισίας του είναι οτι τώρα θυμήθηκε την υγεία και την προστασία των πολιτών. Κυρίως, ο κ. Γαλιατσάτος δεν αντέχει να συνειδητοποιήσει ότι η γύρισε σελίδα για την διαχείριση των απορριμμάτων, όπως και για τον ίδιο. Μπαίνουν οι βάσεις για μια νέα εποχή, με σχέδιο και αποφασιστικότητα από τον νέο ΦοΔΣΑ και στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη και στα άλλα νησιά, ξεκινώντας από την αντιμετώπιση των συσσωρευμένων και επικίνδυνων προβλημάτων των χώρων διαχείρισης τα οποία τώρα φαίνεται ότι ο κ. Γαλιατσάτος ανακαλύπτει (ή τα έκρυβε), την δημιουργία νέων υποδομών και μονάδων επεξεργασίας ΑΣΑ. Είναι αργά για δάκρυα κ. Γαλιατσάτο.

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου
Περιφερειάρχης ΠΙΝ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed