«Τρένο» η Παλμέιρας, πληρώνει πολύ καλά η νίκη της

Ιδιαιτέρως ελκυστικό δείχνει το πρόγραμμα σήμερα Κυριακή και προκύπτουν επιλογές τόσο από την Σκανδιναβία, αλλά και το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Ας δούμε αναλυτικά τις σημερινές αναλύσεις στοιχήματος.

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Παλμέιρας (22.00)

Με τον βαθμό της ισοπαλίας αποχώρησε η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε από την έδρα της Ζουβεντούδε και σκορ 1-1. Όπως και πριν δύο αγωνιστικές απέναντι στην Σπορ Ρεσίφε, ενώ «τρέχει» αήττητο τριών αγωνιστικών. Ικανοποιητικό ξεκίνημα στην σεζόν, έχοντας απολογισμό 4-3-3, όμως σήμερα τεστάρει για τα καλά τις δυνάμεις της απέναντι στην φορμαρισμένη και πρωτοπόρο Παλμέιρας. 

Πραγματικό… τρένο η Παλμέιρας σε όλες τις διοργανώσεις, αφού κέρδισε και στο Λιμπερταδόρες την Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα με 1-0, ενώ στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας μετρά πέντε σερί νίκες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εκτοξευτεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου θέλει να παραμείνει μέχρι και το τέλος της περιόδου. Στόχος της η αύξηση του σερί σήμερα στο γήπεδο της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολη η υπόθεση για την Παλμέιρας να κερδίσει την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, όμως με την φόρα που έχει μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό σε απόδοση 2.02 από την Bet365. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed