Έτοιμοι να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους ο Σπύρος Κοκκόσης και η Αμαλία Αρσένη, στην Αγία Άννα στην Λακήθρα στις 4 Σεπτεμβρίου το Μυστήριο

Η Αμαλία Αρσένη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και λίγο πριν ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της Σπύρο Κοκκόση μιλάει στην Real News για τα συναισθήματά της.
«Είναι μια χαρμόσυνη εξέλιξη ο γάμος μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη! Αισθάνομαι υπέροχα! Είμαι τυχερή που έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο» λέει η γνωστή ηθοποιός γεμάτη ενθουσιασμό για τον επικείμενο γάμο της. Η κόρη του αείμνηστου Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, που επέλεξε τον δικό της δρόμο με διακριτικότητα και αξιοπρέπεια. Η Αμαλία Αρσένη γνώρισε τον αγαπημένο της στην τρυφερή ηλικία των 17 ετών και από τότε είναι αχώριστοι! Και οι δύο κατάγονται από την Κεφαλονιά και έτσι επέλεξαν το νησί των Επτανήσων για τον γάμο τους. Το μυστήριο έχει προγραμματιστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου και θα γίνει στον Ναό Αγίας Άννας, στη Λακήθρα Κεφαλονιάς. Η Αμαλία Αρσένη και ο Σπύρος Κοκκόσης έχουν μεγαλώσει κυριολεκτικά μαζί, λατρεύουν να περνούν χρόνο με τους φίλους τους, απολαμβάνουν εξόδους για φαγητό και χαίρονται τις ομορφιές του νησιού τους. Ο γάμος τους έρχεται ως φυσική εξέλιξη μιας υπέροχης και απόλυτα αρμονικής σχέσης.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed