Οι κυρίες και οι κύριοι της ελίτ κοινωνίας της Αργοστολίου φέρνουν για αφόδευση τα σκυλιά τους εκεί που μαζεύονται πάνω από 200 παιδάκια που παίζουν

Έχει καταντήσει αηδία αυτό που βλέπουμε σε καθημερινή βάση στην πλατεία Αργοστολίου και στην οδό Βαλλιάνου. Γιατροί, δικηγόροι και άλλες… ελίτ της πόλης μας φέρνουν τα σκυλιά τους για αφόδευση εκεί που πάνω από 200 παιδάκια μαζεύονται για να παίξουν.
Χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και χωρίς αιδώ όλοι αυτοί ενδιαφέρονται αν ο σκύλος τους θα κάνει την ανάγκη του (για να βγουν από την υποχρέωση) αδιαφορώντας ότι σε ελάχιστα δευτερόλεπτα εκεί θα πατήσει ή θα παίξει με το γρασίδι ένα 2χρονο ή 3χρονο παιδί, που ακόμη δεν ξεχωρίζει τι είναι βρώμικο και τι είναι καθαρό. Αυτοί οι άνθρωποι (ζωόφιλοι τρομάρα τους) βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας και το ξέρουν, αλλά αδιαφορούν προκλητικά. Και φυσικά είναι άγνωστη λέξη γι΄αυτούς το γάντι ή το σακουλάκι για τις ακαθαρσίες των κατοικίδιών τους, που δεν φταίνε σε τίποτε. Αν τολμήσεις και τους κάνεις την παρατήρηση στην καλύτερη περίπτωση θα σε κατηγορήσουν για ρατσιστή και στη χειρότερη θα ακούσεις και κανένα μπινελίκι. Κάτι πρέπει να γίνει, ιδιαίτερα αυτούς τους μήνες που η κίνηση είναι μεγάλη στο κέντρο του Αργοστολίου. Δεν ξέρω, ο Δήμος, η Αστυνομία, κάποιος τέλος πάντων να επιβλέπει έτσι ώστε κανένας γονιός θα μην κλαίει με μαύρο δάκρυ σε περίπτωση που το παιδί του κολλήσει κάποιο επικίνδυνο μικρόβιο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed