Κυνηγάμε τα γκολ σε Αυστρία και Βέλγιο

Οι πρωταθλητές Αυστρίας αντιμετωπίζουν την Ριντ, στα προγνωστικά Κυριακής. Δείχνουν ότι είναι μια εξαιρετικά καλοδουλεμένη μηχανή και θα μας εντυπωσιάσουν και φέτος, παρά τις τρανταχτές αποχωρήσεις των Ντάκα και Εμβοπού. Οι «Κόκκινοι» μπήκαν με το 2/2 ως τώρα  στο πρωτάθλημα, με νίκες επί της Στούρμ Γκρατς με 3-1 εκτός έδρας και με 4-1 εναντίων της Βελς.

Η Ριντ μπήκε εξίσου δυνατά κι αυτή με 2/2 μέχρι στιγμής. Αρχικά κέρδισε με το εντυπωσιακό 7-0 την Γκρόντιχ στην έδρα της  για το Κύπελλο, με τον Νατζ να βρίσκει δίχτυα 4 φορές και για την Αυστριακή Bundesliga που επικράτησε στην έδρα της με 2-1 επί της Αούστρια Βιέννης. Μεταγραφικά ξεχωρίζουν οι πολύτιμες προσθήκες των Γιόβισιτς, Πλάτοβις, Σαμπί και Πόμερ. 

Αποκάλυψη ή ένα πυροτέχνημα θα είναι φέτος η ομάδα της Σεντ Ζιλουάζ; Επέστρεψε στη πρώτη κατηγορία του Βελγίου μετά από 48 χρόνια. Πρόκειται για μια ιστορική και δημοφιλή ομάδα που μετράει 11 πρωταθλήματα. Ο δρόμος της ήταν λαμπρός για τα μεγάλα σαλόνια του Βελγίου, καθώς ανέβηκε ως πρώτη με διαφορά 18 βαθμών από την δεύτερη και με 69 γκολ ενεργητικό σε 28 αγώνες.

Με απώλεια βαθμών ξεκίνησε η πρωταθλήτρια Βελγίου Μπριζ, σώζοντας την παρτίδα στην έδρα της κόντρα στην Έπεν στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων κάνοντας το 2-2. Η χρονιά πάντως ξεκίνησε με τίτλο, καθώς κατέκτησε με 3-2 το Super Cup ενάντια στην Γκενκ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed