Στελέχη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» έδειξαν την πόρτα στον Γνήσιο: «Αλέκο Παρίση φύγε τώρα, σώσε την αξιοπρέπειά σου και την υστεροφημία σου»

Δεν αξίζει αυτή η εικόνα στον Αλέξανδρο Παρίση. Δεν είναι δυνατόν να τον εκμεταλλεύονται σε αυτή την ηλικία κάποιοι που δεν μπορούν να μπουν μπροστά οι ίδιοι και να τον περιφέρουν σαν έρμαιό τους.
Η κοινή λογική επιβάλει πως δεν μπορεί να προτείνεις σε μια κοινωνία ένα άνθρωπο ογδόντα χρονών και βάλε για να την διοικήσει για πέντε χρόνια μετά και φυσικά κάτι τέτοιο θα ήταν δώρο στο Μιχαλάτο που άλλο που δεν θα ήθελε από να είναι βασικός του αντίπαλος το 2023 ένας βαρύς, κουρασμένος και χωρίς βούληση Παρίσης. Αλέκο Παρίση σήκω ξανά, κάνε μια έξοδο μεγάλη, δείξε ότι “το έχεις ακόμα”, αποτίναξε αυτούς που σε χρησιμοποιούν και δώσε τέλος στην παρακμή για το όνομά σου. Έκανες τον Δήμαρχο για χρόνια, έκανες τον βουλευτή , πρωταγωνίστησες, προσέφερες, ήλθε η ώρα να αποσυρθείς με σοβαρότητα. Προφύλαξε την αξιοπρέπεια και την υστεροφημία σου κι άσε να προχωρήσει ο πολιτικός χώρος που θέλει να απαλλαγεί από τον Μιχαλάτο.

Ομάδα στελεχών ΕΛΕΙΟΥ ΠΡΟΝΝΩΝ – ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed