Δύο μέτρα και δύο σταθμά στον Δήμο Αργοστολίου, τα… κακά παιδιά του «Φάρου» δεν έκαναν εκδήλωση, τα… δικά μας παιδιά του «Ριφόρτσο» την πραγματοποίησαν

Τέσσερις ημέρες καίγεται η μισή Ελλάδα, περιουσίες καταστρέφονται, δημοσιογράφοι τρώνε ξύλο από πολίτες πάνω από τις φωτιές, απαγορεύτηκαν από την Πολιτική Προστασία οι εκδηλώσεις σε άλση και αλσύλλια και εδώ στο Αργοστόλι ο Δήμος κινείται με δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Όλοι γίναμε μάρτυρες χθες της μεγάλης κόντρας που ξέσπασε μεταξύ της Κίνησης Πολιτών Φάρος και του Δήμου Αργοστολίου, αφού απαγορεύτηκε η προγραμματισμένη για χθες εκδήλωση στον Κούταβο με διορργανωτή τον Φάρο. Ακολούθησε η ανακοίνωση του Δημάρχου, Θεόφιλου Μιχαλάτου, που έκανε λόγο για την εντολή από την Πολιτική Προστασία να μην γίνουν εκδηλώσεις σε άλση. Όμως, αυτό που έγινε χθες το βράδυ στο Αργοστόλι σηκώνει πολύ κουβέντα. Στο αλσύλλιο του Κήπου του Νάπιερ, μέσα στα δέντρα και την υπόλοιπη βλάστηση, πραγματοποιήθηκε κανονικά η εκδήλωση για τον Λόρδο Βύρωνα, την οποία διοργάνωσε το «Ριφόρτσο», παρουσία μάλιστα του Δημάρχου της πόλης μας, αλλά και του Βουλευτή του νομού μας (αλήθεια το έμαθε ο κ. Χαρδαλιάς;). Εδώ γεννάται το ερώτημα: Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στον Δήμο Αργοστολίου; Υπάρχουν τα «κακά παιδιά» και τα «δικά μας παιδιά»; Στον Κούταβο πιάνει φωτιά, στο Νάπιερ δεν πιάνει; Επειδή έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα από το πρωί θα παρακαλούσαμε τον κ. Μιχαλάτο να μας απαντήσει τελικά τι ισχύει για άλση και αλσύλλια όταν πρόκειται για εκδηλώσεις τις μέρες που η Πολιτική Προστασία χαρακτηρίζει επικίνδυνες για πυρκαγιές.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed