Τα δύσκολα έμειναν πίσω για τον Μάκη Χαρτουλιάρη, ο πρόεδρος της Πεσσάδας απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο τώρα ξεκινάει η νέα του περιπέτεια

Ευχάριστα είναι τα νέα που πήραμε χθες το βράδυ αναφορικά με την υγεία του προέδρου της Πεσσάδας, Μάκη Χαρτουλιάρη, ο οποίος είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο του Ρίου μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο στις αρχές του μήνα.
Ο Μάκης Χαρτουλιάρης έδωσε μεγάλη μάχη για τη ζωή του και τελικά δικαιώθηκε, αφού βρίσκεται μαζί μας μετά τις δικές του προσπάθειες, αλλά και αυτές των γιατρών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο πρόεδρος της Πεσσάδας θα εξακολουθήσει να νοσηλεύεται για αρκετό καιρό ακόμη στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια θα μπει σε Κέντρο Αποκατάστασης, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα με την αριστερή πλευρά του σώματός του (αριστερό πόδι και αριστερό χέρι) όπως και με την ομιλία του. Οι γιατροί εκτιμούν ότι στο επόμενο εξάμηνο ο οργανισμός του θα επιστρέψει κατά 80% στην προ εγκεφαλικού εποχή. Να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον Μάκη και όσο το δυνατόν γρηγορότερα να επιστρέψει στο νησί μας γερός και δυνατός όπως πριν.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed