Πρεμιέρα Β’ Ιταλίας με G/G, συνεχίζει την παράδοση η Μπράγκα

Περνάμε στην πρεμιέρα της Β’ Ιταλίας. Η Φροζινόνε κινδύνευσε ακόμα και με υποβιβασμό πέρυσι, όμως η έλευση του Φάμπιο Γκρόσο τη βελτίωσε και ο αμφιλεγόμενος ως προς την αξία του τεχνικό παρέμεινε στο τιμόνι.

Ποιες είναι οι καλύτερες ξενες στοιχηματικες εταιριες;

  1. Φροζινόνε – Πάρμα (21:30)

Θετικές εμφανίσεις στα φιλικά, αποκλεισμός στα πέναλτι από τη Βενέτσια στο Κύπελλο. Χάνει το αποψινό ματς ο περσινός πιο αξιόπιστος επιθετικός της (Νοβάκοβιτς). Η Πάρμα δεν απέφυγε τον υποβιβασμό πέρυσι από τη Seria A και με τον Έντσο Μαρέσκα στον πάγκο και ορισμένες δυνατές κινήσεις (πχ Μπουφόν, Βάσκες) θα προσπαθήσει για την άμεση επιστροφή. Πάντως στην ήττα με 3-1 από τη Λέτσε στο Κύπελλο προβλημάτισε αμυντικά.

Προγνωστικό: Η Πάρμα θα κυνηγήσει το διπλό, επιθετικά δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει, όμως αμυντικά έχει κενά και η Φροζινόνε είναι ικανή να τα εκμεταλλευτεί. Κρατάμε το 1.91 του G/G.

  1. Μορεϊρένσε – Μπράγκα (23:15)

Η Μορειρένσε πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα της προηγούμενη αγωνιστική. Δέχθηκε το 2-1 από τη Σάντα Κλάρα στο 90+4’, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει, παίζοντας μάλιστα και με παίχτη λιγότερο, στο… 90+10’! Γρήγορα σε ρυθμό τα παιχνίδια της, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να έχουν αρκετές φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Πήρε τον μπακ Παουλίνιο (πρώην ΑΕΚ). Η Μπράγκα έχει βρει τον… δάσκαλό της από τη Σπόρτινγκ, μετά το Σούπερ Καπ ηττήθηκε και για το πρωτάθλημα. Ψάχνει επιστροφή στις νίκες, με το μέρος της η παράδοση που τη θέλει να έχει σημειώσει 5 σερί νίκες κόντρα στη Μορειρένσε.

Προγνωστικό: Η Μπράγκα είναι ανώτερη ομάδα και μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο ο τρόπος που αγωνίζεται η Μορεϊρένσε μάς επιτρέπει να κολλήσουμε το Over 2,5  δίπλα στο «Χ2» για να πάρουμε το 2.30.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Α Πορτογαλίας στο Foxbet.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed