Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρίτη και κακή του μέρα, έχει αποφανθεί η λαϊκή θυμοσοφία»

Περιφερειάρχης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου (1) Αντι-περιφερειάρχης της λαμβάνει επί οκτώ μήνες παρανόμως διπλό μισθό και αυτή προσφέρει πλήρη πολιτική κάλυψη, ενώ οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί ποιούν την νήσσα. “ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ”.
Περιφερειάρχης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου (2) Δικηγόρος και στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος διορίζεται παράνομα από αυτήν σε δύο έμμισθες θέσεις του δημοσίου και πληρώνεται για τις υπηρεσίες του από πέντε διαφορετικούς κωδικούς. Οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί ποιούν , εκ νέου, την νήσσα. “ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ”.
Περιφερειάρχης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου (3) Απασχολεί κατά παράβαση κάθε εννοίας δεοντολογίας ηθικής και δικαίου υπάλληλο του ελληνικού δημοσίου που πληρώνεται από το δημόσιο ταμείο ,στο προσωπικό πολιτικό της γραφείο στην Αθήνα. Η αποκάλυψη-καταγγελία του σκανδάλου αυτού έγινε 24/7/2021. Ένα μήνα μετά η περιφερειάρχης , που παραδέχθηκε ενώπιον του ΠΣ το γεγονός, δεν εχει δώσει απαντήσεις. Για το ποιος θα αποζημιώσει το ελληνικό δημόσιο που έδωσε περίπου 32000 ευρώ, ως μισθούς, για την εξυπηρέτηση των ατομικών πολιτικών επιδιώξεων της; Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί βρίσκονται ακόμη στην αυγουστιάτικη ..ραστώνη. ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΑ;
Ίσως ήλθε η ώρα να ανοίξει και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ τα μάτια της. Ίδωμεν…

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
π. Περιφερειάρχης ΠΙΝ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed