Δωρεάν rapid test την ερχόμενη εβδομάδα σε Αργοστόλι και Ληξούρι

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και Ιθάκης) σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) – Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, συνεχίζει τη διενέργεια ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), δωρεάν για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί:
στο Αργοστόλι από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 έως την Τετάρτη 01 Σεπτεμβρίου 2021 & την Παρασκευή 03 Σεπτεμβρίου 2021, η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται έμπροσθεν του Διοικητηρίου της Π.Ε. Κεφαλληνίας, από τις 08:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ.,
στο Ληξούρι την Πέμπτη 02 Σεπτεμβρίου 2021, η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, θα βρίσκεται στη Κεντρική Πλατεία του Δήμου Ληξουρίου, από τις 09:00 π.μ. έως τις 03:00 μ.μ.
Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στον τόπο εξέτασης τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Ειδικότερα, θα πρέπει να φοράτε μάσκα και να τηρείτε, κατά τον χρόνο της αναμονής σας απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου.
Επιπλέον θα πρέπει:
Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.
Θα σας ζητηθεί να δώσετε στοιχεία επικοινωνίας (κινητό ή σταθερό τηλέφωνο) για την γνωστοποίηση τυχόν θετικού αποτελέσματος.
Οι πολίτες θα υποβάλλονται στο test γρήγορα και με ασφάλεια, δεδομένου ότι το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Θα γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ εντός του παραπάνω ωραρίου.
Ευχαριστούμε την Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, για την συνεργασία και την μέχρι σήμερα συμβολή της.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed