Τάραξε τα λιμνάζοντα πολιτικά νερά στον Δήμο Αργοστολίου ο Νίκος Ανουσάκης, αρχίζει ο… ανένδοτος με τη νέα δημοτική παράταξη κόντρα στην αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου

Σε ανακοίνωση δυνατών ονομάτων με διαδρομή και ισχυρό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία του Δήμου Αργοστολίου προέβη ο Νίκος Ανουσάκης, ο οποίος προχώρησε ανοιχτά στην δημιουργία νέας παράταξης με σκοπό την εκλογική αναμέτρηση με την παρούσα δημοτική αρχή Μιχαλάτου.
Ο Νίκος Ανουσάκης ξεκαθάρισε ότι η μάχη θα είναι “μαραθώνιος” κι ότι ξεκινά από τώρα ώστε να έχει την δυνατότητα να οικοδομήσει μια ισχυρή πολιτική ομάδα σε ολόκληρο τον μητροπολιτικό Δήμο Αργοστολίου. Το όνομα της παράταξης είναι: “Δήμος Αργοστολίου, παρόν και μέλλον”. Η πρώτη φουρνιά στελεχών της παράταξης Ανουσάκη είναι τα κάτωθι : Γεράσιμος Παπαναστασάτος Δικηγόρος, πρώην Πρόεδρος δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς, Αθηνά Αυγουστάτου, ξενοδόχος πρώην δημοτική σύμβουλος Κεφαλονιάς, Παπαδάτος Νίκος φυσικοθεραπευτής, δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου, Σπύρος Μελισσαράτος Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Αργοστολίου, Γιώργος Καλιτσουνάκης πρώην Λιμενάρχης Κεφαλονιάς, Γεωργόπουλος Αντώνης δημόσιος υπάλληλος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Κεφαλονιάς, Σπύρος Ράνος Δικηγόρος, Πέρυ Ξυδιά Δικηγόρος, Ματθαίος Κακούρης δημοσιογράφος, Κρεμμύδας Ανδρέας ασφαλιστής, Γεωργάτος Μιλτιάδης, συνταξιούχος πρώην δημοσιογράφος. Επίσης το παρόν στην εκδήλωσε σε συμβολικό επίπεδο έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αλέξης Μοσχονάς στην λογική ότι επιβάλλεται συνεργασία όλων των Δήμων της Κεφαλονιάς κι ως ηθική υποστήριξη στην νέα παράταξη. Η ουσία είναι ότι ο Νίκος Ανουσάκης τάραξε για καλά τα νερά του πολιτικού σκηνικού, ενώ υποσχέθηκε και νέα εκπλήξεις αφού όπως είπε είναι κι άλλα πολιτικά πρόσωπα με τα οποία είναι σε συνεννόηση κι επαφή αλλά “δεν ρίχνει όλα τα όπλα στο τραπέζι από τώρα”. Το βέβαια είναι ότι πλέον δημιουργήθηκε μία ισχυρή πολιτική ομάδα απέναντι στην δημοτική αρχή Μιχαλάτου, που από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Ανουσάκη, δεν θα συνεχιστεί η πολιτική άπνοια εναντίον της.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed