Δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτε στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας Κεφαλονιάς και Ιθάκης και ο Βουλευτής μάς… δουλεύει ψιλό γαζί για τρίμηνες συμβάσεις Επικουρικών

Είπαμε να κάνουμε την διαφήμισή μας, ωστόσο η κοροϊδία προς τους Κεφαλλονίτες και Θιακούς από τον Βουλευτή, Παναγή Καππάτο, πρέπει να σταματήσει εδώ. Με… περηφάνεια, μέσω δελτίου Τύπου του, ενημερώνει για επικουρικές θέσεις στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας του νομού μας.
Λίγη πολιτική τσίπα να είχε πάνω του ο κ. Βουλευτής δεν θα τολμούσε «ἐν κυμβάλοις εὐήχοις, ἐν κυμβάλοις ἀλαλαγμοῦ» να διαφημίζει τις τρίμηνες συμβάσεις εργασίας επικουρικού προσωπικού και μάλιστα με όρους και προϋποθέσεις. Λίγη ντροπή…
Σε αγροτικό αυτοκίνητο μετέφεραν βαριά ασθενή χθες στο Μαντζαβινάτειο, σε απλό αυτοκίνητο μετέφεραν σήμερα τραυματισμένη γυναίκα στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Σκύψτε το κεφάλι κ. Καππάτε και απολογηθείτε για αυτά που δεν κάνατε για την υγεία στο νομό μας τα δύο και πλέον χρόνια που είστε Βουλευτής. Σκύψτε το κεφάλι και πηγαίνετε σπίτι σας να ιδιωτεύσετε. Σκύψτε το κεφάλι και κάντε καμιά αίτηση ακόμη μήπως και μπείτε σε κάποιο πρόγραμμα και αφήστε κανέναν άλλο να κάνει τον Βουλευτή.

Το δελτίο (κατάπτυστο) Τύπου του… περήφανου Βουλευτή μας
Ανοικτή η πλατφόρμα Επικουρικού Προσωπικού για τις δομές υγείας της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης
Λόγω και του ενδιαφέροντος που έχουν εκφράσει συμπολίτες μας, από σήμερα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων λοιπού επικουρικού προσωπικού στις δομές υγείας των νησιών μας. H διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου στις 15:00.
Για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις για τις παρακάτω θέσεις:
Διασυνδεόμενα Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλλήνιας και Γενικό Νοσοκομείο Ληξουρίου “Μαντζαβινάτειο”:
ΠΕ Νοσηλευτικής
ΤΕ Νοσηλευτικής
ΔΕ Νοσηλευτικής / Βοηθών Νοσηλευτών

Κέντρο Υγείας Σάμης
ΤΕ Νοσηλευτικής
ΔΕ Νοσηλευτικής / Βοηθών Νοσηλευτών
ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων / Διασώστη-Πλήρωμα Ασθενοφόρου
ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων / Διασώστη-Πλήρωμα Ασθενοφόρου (χωρίς άδεια και πιστοποίηση)
ΤΕ Επισκεπτριών/τών Υγείας

Κέντρο Υγείας Ιθάκης
ΤΕ Νοσηλευτικής
ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων / Διασώστη-Πλήρωμα Ασθενοφόρου
ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων / Διασώστη-Πλήρωμα Ασθενοφόρου (χωρίς άδεια και πιστοποίηση)

ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς
ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων / Διασώστη-Πλήρωμα Ασθενοφόρου
ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων / Διασώστη-Πλήρωμα Ασθενοφόρου (χωρίς άδεια και πιστοποίηση)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο, αφού πρώτα διαβάσουν προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις:
https://loipoepikouriko.moh.gov.gr/Home.aspx
Το προσωπικό που θα προσληφθεί συνάπτει τρίμηνη σύμβασης εργασίας που μπορεί να παραταθεί για τρεις μήνες επιπλέον. Το προσωπικό που προσλαμβάνεται δεν διαγράφεται από τους τηρούμενους καταλόγους, αλλά διατηρεί τη σειρά κατάταξής του σε αυτούς.
Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Υ.Γ. Κύριε Καππάτε, από τις 11 Αυγούστου σας έχει κατατεθεί επίσημα δημοσιογραφική ερώτηση για τις αποζημιώσεις του Ιανού. Καμία απάντηση μέχρι τώρα, την ώρα που είστε λαλίστατος σε άλλο ΜΜΕ του νομού μας. Μήπως το efimeridakefalonia.gr δεν είναι νόμιμο site με την σφραγίδα του Υπουργείου; Μήπως δεν σας αρέσουν οι ερωτήσεις μας; Μήπως ο ερωτών δεν είναι δημοσιογράφος; Μήπως δεν θέλετε να απαντήσετε για τους δικούς σας λόγους; Ότι και να αποφασίσετε να κάνετε μετά από 22 ημέρες αναμονή θα το βρείτε μπροστά σας…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed