Ρόδη Κράτσα: «Στηρίζουμε τον αγώνα των επιχειρήσεων στη μετά Covid19 εποχή και συνδράμουμε στα προβλήματά τους, θλίψη για τον “κατήφορο” του κ. Γαλιατσάτου»

Ο τέως Περιφερειάρχης τοποθετώντας τον πήχη της πολιτικής ηθικής στο χαμηλότερο επίπεδο επιχειρεί να εργαλειοποιήσει τις δυσκολίες του επιχειρηματικού κόσμου των Ιονίων Νήσων και την αγωνία του για να ορθοποδήσει για να εξυπηρετήσει τη φθηνή αντιπολίτευσή του.
Φτάνει στο σημείο να χρεώνει στην Περιφερειάρχη, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, πράγματα που δεν έχει πει, άμεσα ή έμμεσα, υπηρετώντας την εμμονή του να παραπληροφορεί και να λοιδορεί. Στις 6 Αυγούστου εγκρίθηκε η τροποποίηση της πρόσκλησης για ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αυξήθηκε ο αρχικός προϋπολογισμός με επιπλέον 16.000.000 € φθάνοντας τα 30.000.000 € – Ο ΕΦΕΠΑΕ έχει ήδη αρχίσει την αξιολόγηση των επιπλέον αιτήσεων – Πάνω από 2.500 επιχειρήσεις αναμένεται να ενισχυθούν οικονομικά από το ΕΠ ΠΙΝ 2014-2020, δηλαδή πάνω από μία στις τρεις. Έκκληση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων από τις αρχές Αυγούστου προς όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που επλήγησαν από την πανδημία του Covid19 και ενεκρίθηκαν, να υποβάλουν αίτημα υπαγωγής στο πρόγραμμα ενίσχυσης έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, μετά την παράταση που έχει δοθεί από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Μόνο θλίψη προκαλεί πλέον ο τρόπος, με τον οποίο ο τέως Περιφερειάρχης νομίζει ότι κάνει αντιπολίτευση στο έργο της Περιφερειακής Αρχής. Αδυνατώντας να κατανοήσει και να σεβαστεί τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής, τις άοκνες προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα (στήριξη πληγέντων από την πανδημία ή τα ακραία καιρικά φαινόμενα όπως ο Ιανός, προστασία της δημόσιας υγείας, υλοποίηση έργων αναβάθμισης των υποδομών και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών μας), που καταβάλλουν οι διοικούντες την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο κος Γαλιατσάτος «πνίγεται στην κακομοιριά» και την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων.

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΙΝ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed