24ώρη συνεχόμενη ύδρευση στην Ιθάκη παρά τον καύσωνα των 40 ημερών

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ιθάκης όπου υπάρχει δίκτυο Ύδρευσης, Βαθύ, Περαχώρι, Σταύρος, Πλατρειθιάς Φρίκες και Κιόνι υπήρχε συνεχόμενη υδροδότηση 24 ώρες όλο το 24ωρο παρά τον παρατεταμένο καύσωνα 40 ημερών και τον τεράστιο όγκο επισκεπτών στο νησί μας.
Με την ευκαιρία αυτής της ανάρτησης θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη Ιωαννη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Μανώλη Κουτουλάκη και την πρώην Γενική Γραμματέα Χριστιάνα Καλογήρου για την διεκπεραίωση όλων των αιτημάτων της Υπηρεσίας Ύδρευσης του Δήμου Ιθάκης, τον Αντιπεριφερειάρχη Σταύρο Τραυλό για την οικονομική βοήθεια στην αντικατάσταση των αγωγών που χρειάστηκε. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο των έργων, στον αρχηγό και ακούραστο Διονύση Στανίτσα, που δεν είπε όχι σε κανένα αίτημα της Υπηρεσίας Ύδρευσης, καθώς και σε όλη την Δημοτική Αρχή, Πρόεδρο Δ.Σ., Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που με την προσπάθεια όλων ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ιδιώτες υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους και ιδιοκτήτες μηχανημάτων έργων που οπότε χρειάστηκε δώσανε την βοήθεια τους πολλές φορές δωρεάν καθώς επίσης και τους Προέδρους των Κοινοτήτων που ήταν συνεχώς δίπλα μου. Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ ανήκει στους έξι (06) ακούραστους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ύδρευσης που δεν είχαν ωράριο, δεν παραπονέθηκαν ποτέ και χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η επίτευξη της 24ωρης συνεχόμενης υδροδότησης. Επόμενα άμεσα έργα της Υπηρεσίας Ύδρευσης είναι η αναβάθμιση της μονάδας Κιονίου στα 200 κυβικά την ημέρα, η υδροδότηση της περιοχής Μπρούζι και η αντικατάσταση όλων των αγωγών στις σκάλες στο Βαθύ. Συνεχίζουμε ώστε οι πολίτες και οι επισκέπτες της Ιθάκης να έχουν τις υπηρεσίες που τους αξίζουν.

Ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης
ΤΡΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed