Ομαδικές εικαστικές εκθέσεις του Κώστα Ευαγγελάτου

Ο ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος συνεχίζει την εκθεσιακή του δραστηριότητα στο Αργοστόλι, την Αθήνα και την Πάτρα. Προσκαλείσθε να επισκεφθείτε τις επίκαιρες εικαστικές εκθέσεις που συμμετέχει.
Στη Σύγχρονη Πινακοθήκη VILLA ΡΟΔΟΠΗ, Μεσολωρά 7 και Βύρωνος στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς εγκαινιάστηκε και συνεχίζεται η ομαδική έκθεση-αφιέρωμα στα 200 ΧΡΟΝΙΑ (1821-2021), με εικαστικά εκθέματα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και συγγραφέων εμπνευσμένα απο τον αγώνα της Παλιγγενεσίας, τον Φιλελληνισμό και τον Βυρωνισμό. Την αισθητική επιμέλεια και τον γενικό συντονισμό των ξεναγήσεων έχει ο Κώστας Ευαγγελάτος. Οι ξεναγήσεις θα συνεχίζονται μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2021, κάθε Τετάρτη και Σάββατο από 8.30μ.μ.-10μ.μ., μετά από προσυννεννόηση (τηλ: 2671028501) και τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.
Από τις 16 Σεπτεμβρίου 2021 ο Κώστας Ευαγγελάτος θα συμμετέχει στην Έκθεση Γλυπτικής που διοργανώνει το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (ΕΕΤΕ) και η Εφορεία Γλυπτικής στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, Βασ. Σοφίας 22 στην Αθήνα. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Μεγάρου της Δουκίσσης και θα είναι επισκέψιμη με ελεύθερη είσοδο τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου. Διάρκεια έκθεσης μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2021.
Στις 20 Σεπτεμβρίου 2021 συμμετέχει επίσης στην έκθεση εικαστικών του ΕΕΤΕ, με τίτλο: “1821-2021+ Περί Ελευθερίας”, “Προς Επισκευήν Ολομελείας”.
Η μεγάλη έκθεση θα πραγματοποιηθεί αρχικά στους εκθεσιακούς χώρους της Αγοράς Αργύρη και της Δημοτικής Πινακοθήκης Πάτρας και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2021.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed