Άδειασε τον Γαλανό ο Κατσιβέλης, του αφαίρεσε την αρμοδιότητα του τουρισμού λόγω της αποτυχίας του και την έδωσε στον Πρεντάνο μήπως τα καταφέρει καλύτερα

Χωρίς συναίσθημα και ψυχρά ο Δήμαρχος Ληξουρίου “άδειασε” τον αντιδήμαρχό του, Γεράσιμο Γαλανό, καθώς του αφαίρεσε στεγνά την αρμοδιότητα του τουρισμού, λόγω της προφανούς αποτυχίας του και την παρέδωσε στον μέχρι χθες τυπικά αντιπολιτευόμενο Πρεντάνο μήπως και τα τα καταφέρει καλύτερα.
Ο Γαλανός προς το παρόν κάνει πως δεν καταλαβαίνει την “χλαπάτσα” αλλά μέσα του “βράζει”. Πάντως τώρα που θα έχει πιο πολύ χρόνο, αφού θα έχει μόνο πλέον τον τομέα του Πολιτισμού καλό θα είναι να ενημερώσει τον κόσμο της Παλικής για κάποια ζητηματάκια που τον αφορούν όπως π.χ. τα 17.000 Ευρώ που δόθηκαν στον Πολιτιστικό Σύλλογο “Πάλιος”, που ακριβώς αξιοποιήθηκαν και που έπιασαν τόπο. Δεν είναι κακό να υπάρχει διαφάνεια ίσα ίσα που κλείνουν και κάποια κακοήθη στόματα, οπότε αναμένουμε την σχετική απάντηση από τον αντιδήμαρχο, Γεράσιμο Γαλανό που γενικά άλλωστε είναι λαλίστατος.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed