Παναγής Καππάτος και Θεόφιλος Μιχαλάτος κορόιδεψαν μέσα στα μούτρα μαθητές και γονείς για την ποσόστωση στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Η κοροϊδία και το ψέμα έχουν κοντά ποδάρια. Σαν να απευθύνονται σε… παλαβούς φέρθηκαν Θεόφιλος Μιχαλάτος και Παναγής Καππάτος στους μαθητές που έδιναν φέτος Πανελλαδικές και τους γονείς τους παίζοντας με την αγωνία τους.
Λίγες κατά κυριολεξία μέρες πριν τις εξετάσεις έφεραν ως κατεπείγον θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου την έγκριση ποσόστωσης στους μαθητές του Δήμου Αργοστολίου λόγω του “ΙΑΝΟΥ” κάνοντας πως δεν ξέρουν πως για κάτι τέτοιο χρειαζόταν ΦΕΚ κάτι δηλαδή που ήθελε τουλάχιστον δύο μήνες πριν τις εξετάσεις να υπάρχει κυβερνητική απόφαση. Μάλιστα ο βουλευτής, ενώ φυσικά είχε πλήρη γνώση της πραγματικότητας παρέστη ανερυθρίαστα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μοιράζοντας χάντρες σε ιθαγενείς πάντα συνεπικουρούμενος από τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο οπότε η θεατρική παράσταση πήγε τέλεια κι έπεσε και χειροκρότημα. Όμως ο λαϊκισμός στο τέλος φέρνει πάντα απογοήτευση και η πραγματικότητα ξεσκεπάζει τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους. Φυσικά καμία ποσόστωση δεν δόθηκε στους μαθητές του Δήμου Αργοστολίου και η όλη ιστορία κατάντησε φαρσοκωμωδία με θύματα τα παιδιά και τους γονείς. Κι ούτε μία συγνώμη από τους πρωταγωνιστές της κοροϊδίας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed