Σπουδαία ονόματα στο «Άνφιλντ», Goal/Goal στο 1.75

Όπως χθες, έτσι και σήμερα Τετάρτη, η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League προσφέρει σπουδαία ζευγάρια, αφού μεγάλες ομάδες της Ευρώπης κοντράρονται μεταξύ τους. Διαβάστε παρακάτω τις αναλύσεις αγώνων για όλα τα ματς του Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία (22.00)

Νικήτρια από το δύσκολο παιχνίδι μέσα στο γήπεδο της Λέστερ βγήκε στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι, κερδίζοντας με 1-0. Δεν έχει εξάλλου την πολυτέλεια για απώλειες, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Τότεναμ με 1-0, αλλά στρέφει την προσοχή της στο Champions League, όπου έχει πάντα διακαή πόθο να φτάσει μέχρι το τέλος, την στιγμή που πέρσι έχασε στον τελικό από την Τσέλσι με 1-0. 

Καθόλου δεν θυμίζει η Λειψία την ομάδα των περασμένων ετών, με αποκορύφωμα την ήττα του Σαββάτου από την Μπάγερν με το βαρύ 4-1. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία χρειάζεται μάλλον χρόνο για να φέρει αποτελέσματα, αλλά τα ματς δεν μπορούν να περιμένουν. Για την ακρίβεια ξεκινά γι’ αυτήν ο θεσμός του Champions League και μάλιστα με πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με το ποδόσφαιρο που παίζουν οι δύο ομάδες και κυρίως τα αμυντικά προβλήματα της Λειψία δείχνει πιθανό το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.80 στην Stoiximan. 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο (22.00)

Στο 90 συν εννιά κατάφερε να σκοράρει το νικητήριο τέρμα η Ατλέτικο Μαδρίτης στο γήπεδο της Εσπανιόλ και να βγάλει διπλό με 2-1. Μοναδική απώλεια το 2-2 με την Βιγιαρεάλ πριν την διακοπή, αλλά πρέπει να βελτιώσει την απόδοση την συνέχεια για να κατακτήσει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα στην Ισπανία. Σειρά παίρνει το Champions League για την ομάδα του Σιμεόνε, που έχει πάντα σημαντική θέση στα πλάνα των «ροχιμπλάνκος». 

Με ισοπαλία αποχώρησε η Πόρτο από το εκτός έδρας ντέρμπι εναντίον της Σπόρτινγκ το Σάββατο και σκορ 1-1. Με απολογισμό 3-2-0 στο πρωτάθλημα βλέπει από την αρχή την πλάτη της Μπενφίκα, αλλά βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο βρίσκεται κατευθείαν στους ομίλους του Champions League, όπου την περιμένει ωστόσο απαιτητική πρεμιέρα σήμερα στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο η Πόρτο και η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από τις διαθέσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο και το 1.60 από το Pamestoixima

Λίβερπουλ – Μίλαν (22.00)

Ελκυστική εμφάνιση για την Λίβερπουλ στο απαιτητικό εκτός έδρας ματς με την Λιντς, που το μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία λόγω του διπλού της με 3-0. Μόλις μια απώλεια στην πρώτη τετράδα αναμετρήσεων για την ομάδα του Κλοπ, που δείχνει σε καλή κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν, κάτι που θέλει να περάσει και στον θεσμό του Champions League, όπου ως γνωστόν διακρίνεται διαχρονικά. 

Με το γκάζι… πατημένο από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν και η Μίλαν στο πρωτάθλημα της, όπου μετρά τρεις στις τρεις νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Λάτσιο με 2-0 εντός έδρας. Επιστροφή της ομάδας του Στέφανο Πιόλι στους ομίλους του Champions League και μετρά για τα καλά τις δυνάμεις της με το… καλημέρα, αφού καλείται να αντιμετωπίσει στο «Άνφιλντ» την πάντα υπολογίσιμη Λίβερπουλ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σπουδαία ονόματα στο «Άνφιλντ», που μάλιστα ξεκίνησαν δυναμικά την φετινή σεζόν. Πιθανότερο όλων στοιχηματικά το Goal/Goal σε απόδοση 1.75 στην Bet365. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed