«Αν είσαι ένα αστέρι»: Η μεγαλύτερη επιτυχία της δεκαετίας σε ένα μαγικό instrumental

Το 2011 ήταν η χρονιά που γεννήθηκε μια παγκόσμια επιτυχία και δεν είναι άλλη από το: «Αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη, με την υπογραφή του μουσικοσυνθέτη – παραγωγού Κυριάκου Παπαδόπουλου και του ταλαντούχου στιχουργού Γιώργου Τσοπάνη.
Η έμπνευση της στιγμής ξεπέρασε από την αρχή τα ελληνικά σύνορα, κάνοντας το τραγούδι σήμα κατατεθέν κάθε ερωτευμένου από τη μια άκρη της γης ως την άλλη γιατί ξεχώρισε με την απλότητα στην ολότητά του. Ένωσε λαούς γιατί έτσι κι αλλιώς τα συναισθήματα δεν χρειάζονται μετάφραση και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα τόσο από τα 110 εκατομμύρια Ελληνικές προβολές, όσο και από τους ξένους καλλιτέχνες που ακούμπησαν την ψυχή τους πάνω στη μελωδία και μας την κατέθεσαν από τις χώρες του Ισραήλ,Τουρκίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Σερβίας και πολλές άλλες με συνολικές ξένες προβολές 90 εκατομμυρίων. Πίσω από αυτή την μεγάλη επιτυχία κρύβονται σπουδαίοι δημιουργοί,όπως είναι και ο μουσικός παραγωγός που ενορχήστρωσε το πρωτότυπο τραγούδι Αντώνης Γούναρης, του οποίου η προσφορά είναι αναμφισβήτητη τόσο στην ελληνική μουσική όσο και στο θέατρο.
Η αγάπη, το μεράκι ,το πάθος για την μουσική εξέλιξη και η χημεία του με τον φίλο και για χρόνια συνεργάτη Κυριάκο Παπαδόπουλο σε αμέτρητες επιτυχίες, όχι μόνο τους φέρνει στο σήμερα για να ξαναγίνει remake remix αυτό το μεγάλο τραγούδι στο νέο instrumental «Asteri»,αλλά με ένα καλαίσθητο video clip κάτω από τις οδηγίες του σκηνοθέτη Νίκου Φλίκα το οποίο αγκαλιάζει αρμονικά όλα τα στοιχεία της φύσης, μας παίρνουν μαζί στην όμορφη Λευκίμμη της Κέρκυρας. Η μίξη και το mastering έγιναν από τον Κωνσταντίνο Παντζή. Σε αυτό το μουσικό ταξίδι το ρομαντικό στοιχείο τόσο στον ήχο όσο και στην εικόνα δεν θα μπορούσε να μην είναι κυρίαρχο όπως και οι δυο μεγάλοι μουσικοί της χώρας μας. Κυκλοφορεί από την Prime Productions. Απολαύστε το…

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed