Βασίλης Ρουχωτάς: «Ο Δήμαρχος Ληξουρίου, Γιώργος Κατσιβέλης, είναι γυμνός, οι βερμπαλισμοί του δεν μπορούν να κρύψουν αυτό το γεγονός»

Το Δημοτικό Σχολείο στο χωριό Δαμάσι του Δήμου Τυρνάβου υπέστη μεγάλες ζημιές από τον σεισμό της 3-4 Μαρτίου 2021 και κατεδαφίστηκε. Στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 μόλις 6 μήνες μετά τον σεισμό τα παιδιά είναι μέσα σε ένα νέο απολύτως ασφαλές και βιοκλιματικό σχολείο ενεργειακής κλάσης Α.

ΠΕΤΡΙΤΣΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ -ΛΥΚΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
Το σχολικό συγκρότημα μετά τους σεισμούς του 2014 εκκενώθηκε λόγω ζημιών για να επισκευασθεί. Σήμερα σχεδόν ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ μετά τους σεισμούς, τα παιδιά του Λυκείου Ληξουρίου παραμένουν στα conteiner και το κτιριακό συγκρότημα δεν είναι ακόμη έτοιμο να λειτουργήσει. Ο Δήμαρχος του Δήμου Τυρνάβου, όπου διοικητικά ανήκει το χωριό Δαμάσι, απλά και λιτά δήλωσε την συγκίνηση του που παραδόθηκε το σχολείο στα παιδιά τόσο σύντομα. Ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Κατσιβέλης με δελτίο τύπου μετά την παραλαβή των εργασιών επισκευής και χωρίς τα κτίρια να είναι πλήρως λειτουργικά δήλωσε: «Με καθημερινή σκληρή δουλεία επιμονή προσήλωση στο στόχο και κυρίως με συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς πετυχαίνουμε τους στόχους προς όφελος της κοινωνίας». Δυστυχώς για τον τόπο οι βερμπαλισμοί του κ. Κατσιβέλη δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός ότι «Ο Δήμαρχος είναι γυμνός» όπως θα πουν τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου παραφράζοντας τον τίτλο του γνωστού παραμυθιού του Hans Christian Andersen. «Πώς να κρυφτείς απ τα παιδιά τα ξέρουν όλα», κ. Δήμαρχε.

Βασίλης Γρ. Ρουχωτάς
Ως επικεφαλής της παράταξης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed