Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Αυτοί που λοιδορούν το έργο μας και προσπαθούν να μας… μαυρίσουν, θα καταλάβουν σύντομα ότι προσπαθούν επί ματαίω»

Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν δημοσιεύματα με αποκλειστικό σκοπό να «μαυρίσουν» τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την εκτέλεση έργων που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και θα συμβάλλουν στη ριζική αλλαγή της εικόνας του τόπου μας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν δημοσιεύματα με αποκλειστικό σκοπό να θίξουν Δημοτικούς Συμβούλους που «τόλμησαν» να βάλουν πάνω από πολιτικές μικρότητες και διαπροσωπικές διαφορές το καλό και την ηρεμία των συμπολιτών μας. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι κάποιοι από τις 16 Σεπτεμβρίου 2020 συγκεντρώνουν στοιχεία προκειμένου να βγάλουν δημοσίευμα 1 χρόνο και 1 ημέρα μετά.
Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι αντί να κατηγορούμαστε για ολιγωρία ως προς την εκτέλεση έργων που έχουν ήδη αποφασισθεί, κατηγορούμαστε για τα έργα που εκτελούμε. Πραγματικά είναι πρόκληση ο τρόπος που χρησιμοποιούν κάποιοι προκειμένου να θίξουν το έργο της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου.
«Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα». Αυτοί που λοιδορούν το έργο μας και προσπαθούν εμμονικά να δημιουργήσουν προβλήματα στον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, θα καταλάβουν σύντομα ότι προσπαθούν επί ματαίω.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed