Συνάντηση Καππάτου και Μιχαλάτου με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένο, δέχθηκε την πρόσκληση να επισκεφτεί τα νησιά μας

Είχα την εξαιρετική τιμή να επισκεφθώ τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Πικραμμένο. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Μιχαλάτος. Ο κ. Αντιπρόεδρος ζήτησε να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, καθώς και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.
Είχαμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε για τα δυο δύσκολα προηγούμενα χρόνια, με την πανδημία, τις φυσικές καταστροφές και την ένταση με την Τουρκία να κυριαρχούν. Συμφωνήσαμε ότι παρά τις δυσκολίες, η Κυβέρνηση προώθησε τις προεκλογικές της εξαγγελίες, καθώς και σημαντικές μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς. Οι προοπτικές ανάπτυξης και αναθέρμανσης της οικονομικής δραστηριότητας είναι πλέον θετικές τόσο για το 2021 όσο και για το 2022. Ο κ. Αντιπρόεδρος έχει ισχυρούς δεσμούς με τα νησιά μας και με χαρά δέχθηκε την πρόσκληση να μας επισκεφθεί το προσεχές μέλλον.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed