Μάλλον δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσει και πολύ η Γιάννη Κουλουμπή για να επανεκλεγεί πρόεδρος στη ΝΟΔΕ, η ομάδα δίπλα της αρκεί για μια μεγαλειώδη νίκη

Σε ένα μήνα από τώρα είναι οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ, ωστόσο φαίνεται πως η νυν πρόεδρος, Γιάννα Κουλουμπή, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε αναφορικά με την νίκη της και την επανεκλογή της σε μια κρίσιμη περίοδο για την Νέα Δημοκρατία στα νησιά μας.
Ήδη έχουν αρχίσει οι υποστηρικτές της φανερά πλέον να δείχνουν την προτίμησή τους στο πρόσωπό της. Ο Νίκος Ανουσάκης, ο Αντώνης Κατσιγιάννης και ο Νίκος Παπαδάτος ανοικτά πλέον την υποστηρίζουν και η νίκη της φαίνεται να είναι μεγάλη. Ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ένα από τα πιο δυνατά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στα νησιά μας δεν είναι μόνο η βάση που χρειάζεται η κα Κουλουμπή, αλλά είναι ο καταλύτης της επικράτησής της. Στις προηγούμενες εκλογές (2017) η Γιάννα ουσιαστικά ανάγκασε τους αντιπάλους τους να εγκαταλείψουν την κούρσα λίγο πριν από την κάλπη. Αυτή τη φορά μάλλον δεν θα χρειαστεί να υποβάλλει άλλος υποψηφιότητα, αφού δεν θα ρισκάρει να χάσει τα αυγά και τα πασχάλια σε μια εκλογική διαδικασία που μοιάζει χαμένη για όλους εκτός από την Γιάννα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed