Εγκρίσεις Ολιγομελών Τμημάτων στη Διεύθυνση Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας

Εγκρίθηκε, με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττας Μακρή η λειτουργία στο 1ο ΕΠΑΛ Αργοστολίου Ολιγομελούς Τμήματος της Γ’ Τάξης στην Ειδικότητα Τεχνικού Εφαρμογών Πληροφορικής.
Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια σειράς κατά παρέκκλιση εγκρίσεων από το Υπουργείο Παιδείας Ολιγομελών Τμημάτων που η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας έχει επισημάνει. Προκειμένου τα εν λόγω Τμήματα να λειτουργήσουν με αριθμό μαθητών κατά πολύ μικρότερο από το αρχικώς καθορισμένο, είναι αναγκαία η σχετική έγκριση της αρμόδιας Υφυπουργού. Συνολικά, οι εγκρίσεις Ολιγομελών Τμημάτων αφορούν στα παρακάτω Σχολεία:
1ο ΓΕΛ Αργοστολίου
2ο ΓΕΛ Αργοστολίου
Λύκειο Κεραμειών
ΓΕΛ Ληξουρίου
ΓΕΛ Σάμης
ΓΕΛ Πάστρας
Εσπερινό Αργοστολίου
1ο ΕΠΑΛ Αργοστολίου
1ο ΕΠΑΛ Ληξουρίου
Ως Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης ευχαριστώ προσωπικά την Υφυπουργό αρμόδια για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή κ. Ζέττα Μακρή για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει. Φυσικά καμία εξέλιξη δε θα μπορούσε να στεφθεί με επιτυχία χωρίς τις συστηματικές προσπάθειες των προϊσταμένων των Διευθύνσεων κάθε βαθμίδας του Νομού μας καθώς και των Διευθυντών και Εκπαιδευτικών των Σχολείων μας.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed