Επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την, έστω και υπό όρους, επαναλειτουργία της Σχολής της Φιλαρμονικής μας, μετά την έκδοση της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.55400/10.9.2021 ΦΕΚ Β’ 4206/12-09-2021, η οποία σταθερά επαναλαμβάνεται.
Οι μαθητές θα προσέρχονται στην Σχολή για ατομικά και ομαδικά μαθήματα και δοκιμές με τους εξής όρους, που προβλέπονται από την ανωτέρω ΚΥΑ:
Οι πλήρως εμβολιασμένοι (δύο δόσεις) ελεύθερα.
Οι μη εμβολιασμένοι:
Οι δεκαοκτώ (18) ετών και άνω υποβάλλονται υποχρεωτικά σε προληπτικό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 δύο (2) φορές την εβδομάδα, με τη μέθοδο του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοιού COVID-19 (rapid test).
Οι κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών, υποβάλλονται υποχρεωτικά σε έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 δύο (2) φορές την εβδομάδα με τη μέθοδο του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).
Είναι μια ακόμα στιγμή που πρέπει όλοι να αποδείξουμε την αγάπη μας για το Ληξούρι και την Φιλαρμονική! Η Σχολή σίγησε για μεγάλο χρονικό διάστημα και η επάνοδος σε στοιχειωδώς εύρυθμη λειτουργία θα είναι δύσκολη.
Όχι ως Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά ως συμπατριώτες, φίλοι και συμμαθητές στην Φιλαρμονική, καλούμε όλους τους μαθητές της Σχολής, κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου, να επανέλθουν με ενθουσιασμό και ενάργεια στα αναλόγια, τηρώντας τα ανωτέρω μέτρα.
Το πρόγραμμα των δοκιμών του μουσικού σώματος έχει ως εξής
Δευτέρα: 20:30: Χάλκινα και κρουστά όργανα
Πέμπτη 20:30: Ξύλινα όργανα
Παρασκευή 20:30: Γενική δοκιμή
Για ώρες μελέτης και ατομικών μαθημάτων θα προηγείται συνεννόηση με τον Αρχιμουσικό, ο οποίος δέχεται για ενημέρωση στο χώρο της Φιλαρμονικής καθημερινά από 16:30 – 20:00 και τηλεφωνικά στο 2671092386.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed