Εγγραφές στα Πολιτιστικά-Καλλιτεχνικά Τμήματα του Δήμου Αργοστολίου

Μετά από μία μακρά περίοδο απαγορεύσεων πολιτιστικών δράσεων λόγω της πανδημίας, νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση που γίνεται επανεκκίνηση των καλλιτεχνικών τμημάτων του Δήμου Αργοστολίου, με την πεποίθηση ότι η πολιτιστική και καλλιτεχνική δημιουργία των Δημοτών μας θα βρει διεξόδους γόνιμες που θα παράγουν ένα πολιτιστικό αποτελέσματα ιδιαίτερα σημαντικό για τον τόπο μας.
Ο Δήμος Αργοστολίου καλεί τους ενδιαφερομένους, να συμμετάσχουν στα Πολιτιστικά – Καλλιτεχνικά τμήματα: Κλασικού Χορού – Μοντέρνου και Σύγχρονου Χορού, Τμήματα Θεάτρου, Τμήμα Μαντολινάτας & Δημοτικής Φιλαρμονικής Αργοστολίου. Για τα παραπάνω τμήματα οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021 και έως την 30η Οκτωβρίου 2021, εργάσιμες ημέρες και ώρες στο κτίριο του Δημαρχείου στην πλατεία Βαλλιάνου και συγκεκριμένα στα γραφεία του Τμήματος Εσόδων, Περιουσίας & Κτηματολογίου και του Τμήματος Ταμείου. Η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την λειτουργία των τμημάτων, τις ώρες διδασκαλίας, τα δίδακτρα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου μας και συγκεκριμένα στα κάτωθι:
Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» : 26710-29005
Τμήμα Εσόδων & περιουσίας: 2671360104 & 2671360101
Τα μαθήματα θα διεξάγονται τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, γι΄αυτό και είναι απαραίτητος ο προγραμματισμός των τμημάτων, οι έγκαιρες εγγραφές θα βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Καλωσορίζοντας τα παλιά και νέα μέλη των Τμημάτων ευχόμαστε μία δημιουργική χρονιά.

Ο Αντιδήμαρχος
Γεώργιος Τσιλιμιδός

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed