Μεγάλη ρελάνς από τον Σπύρο Λουκάκη, που ετοιμάζεται να αναλάβει να οδηγήσει τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Κεφαλονιάς-Ιθάκης σε νέα εποχή

Αξιότιμοι συνάδελφοι και Συναδέλφισες, Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες, μετά την συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, αποφασίσαμε ότι είναι απαραίτητο να είμαι και σε αυτήν την εκλογική μάχη!
Παρότι οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μου είναι πολλές. ‘Εκρινα πως πρέπει να δεχτώ, να συνεχίσω να βοηθάω τον σύλλογο από οποιοδήποτε θέση μου δώσουν οι συνάδελφοι. Λόγω της εμπειρίας μου στην εκπροσώπηση στα Δευτεροβάθμια όργανα, (ΟΕΣΠΖΚΙ ΕΣΕΕ & στις εκθέσεις εμπορίου). Υπηρετώ τον Σύλλογο δύο θητείες με αγάπη διά τα κοινά, και σεβασμό στους προηγούμενους Συναδέλφους των προηγούμενων Διοικήσεων του Ιστορικού Συλλόγου της Κεφαλονιάς. Σημαντικές προσωπικότητες οι οποίοι δούλεψαν με μεράκι και πρόσφεραν στον εμπορικό κόσμο την σοβαρή και υπεύθυνη εκπροσώπηση του. Οι Συνάδελφοι που αποφασίζουν να ασχοληθούν ενεργά, δεν αμοίβονται, εκλέγονται μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, προσφέρουν μέρος του επαγγελματικού και προσωπικού τους χρόνου, μάχονται για τα συμφέροντα του κλάδου, συνεισφέρουν στην αναβάθμιση της αγοράς που δημιουργεί φιλικότερο και ποιο ελκυστικό περιβάλλον για τον καταναλωτή, συζητούν με τούς φορείς και είναι πάντα διαθέσιμοι στους συναδέλφους τους για να ακούσουν τα προβλήματα τους και να τα μεταφέρουν στο συλλογικό τους όργανο, ώστε να προσπαθήσει για την επίλυση τους. Στην μέχρι τώρα συμμετοχή μου στον σύλλογο οφείλω να ομολογήσω πως συνεργάστηκα με εξαιρετικούς συναδέλφους στο Δ.Σ. και στην Ομοσπονδία. Ολοκληρώνοντας αυτή την θητεία ως Γενικός Γραμματέας του Ιστορικού Συλλόγου της Κεφαλονιάς θέλω να απευθυνθώ σε εσάς να έρθετε και να ψηφίσετε διότι η συμμετοχή σας σας δίνει δύναμη.

Σπυρίδων Ιωάννου Λουκάκης
υποψήφιος σύμβουλος για Δ.Σ.
& ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed